Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general
cartell manifestació

El COAC contra el canvi climàtic, ens sumem a la declaració del sector

Imatge: 
© Pixabay
El Col·legi d’Arquitectes s’ha sumat a la declaració d’emergència climàtica i ambiental impulsada per l’Observatori 2030 del CSCAE en el marc de la Cimera del Clima (COP25). Mitjançant aquesta adhesió, el COAC es compromet a establir i reforçar les mesures necessàries que, dins el seu àmbit d’actuació, ajudin a frenar l’escalfament global del planeta.

La iniciativa d’aquesta declaració té per objectiu sensibilitzar encara més el sector de la construcció, i la societat en general, davant la necessitat d’adaptar el nostre entorn construït, sobretot tenint en compte que actualment els edificis i la construcció són els responsables del 40% de les emissions de CO2.

Cal, doncs, un canvi de paradigma que ajudi a revertir aquesta situació, i els arquitectes, com a professionals amb el compromís de donar resposta a les demandes actuals de la societat, tenen els coneixements i tècniques suficients per iniciar la transformació.

La declaració mostra l’alineació del sector per accelerar la transformació de les ciutats i pobles i fer així del nostre entorn un lloc més sostenible, just i resilient, tal com prescriuen els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) de l’“Agenda 2030” de l’ONU.

Llegeix els compromisos adquirits amb la declaració del Sector de l’Edificació davant l’emergència climàtica

Actualment, més de 400 persones i entitats ja s’hi han adherit. El procediment és senzill; només cal introduir el nom i cognoms, el de l’empresa, entitat o organització i un correu electrònic.

Davant l’emergència climàtica, cal actuar
Adhereix-te a la declaració!


9/12/2019
Tornar