Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general
Col·legi d'Arquitectes de Catalunya
Imatge: 
©Col·legi d'Arquitectes de Catalunya

Col·legi d'Arquitectes de Catalunya

El Col·legi d’Arquitectes de Catalunya és una institució que compta amb una trajectòria de més de noranta anys, durant els quals s'ha consolidat en la nostra societat com a referent de prestigi nacional i internacional.

La missió del COAC és defensar el valor social de l'arquitectura i l'urbanisme envers la societat i en representació dels arquitectes. Per tal d'aconseguir-ho, les seves principals atribucions són:

· Donar servei als arquitectes col·legiats
· Defensar, representar i promoure el treball dels arquitectes
· Vetllar per la qualitat arquitectònica
· Difondre l'arquitectura socialment i culturalment

L'estructura del Col·legi respon a la complexitat territorial del país, aproximant-se als arquitectes i al conjunt de la societat catalana a través de les seves sis demarcacions –Barcelona, Comarques Centrals, Ebre, Girona, Lleida i Tarragona– i delegacions –Alt Empordà, Garrotxa-Ripollès, Pirineu i Vallès.

Això permet que els quasi 11.000 arquitectes col·legiats puguin accedir amb més facilitat al COAC i, a la vegada, aquest pugui brindar una oferta cultural i social a tot el territori. A més, la immediatesa que li dona aquest desplegament fa que sigui partícip de les múltiples transformacions que tenen lloc a Catalunya.

La defensa de l’arquitectura i de la professió esdevé, gràcies a aquesta xarxa forjada des de tot el territori, un eix vertebrador de col·lectivitat, donant resposta a totes i cadascuna de les necessitats particulars.
 
 
Versió per a imprimirPDF version