Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general
Prop de 3.000 persones a la Festa de l'Arquitectura al Tibidabo

Prop de 3.000 persones a la Festa de l'Arquitectura al Tibidabo

Imatge: 
#flyingshapes - Guanyador del concurs 'Retrata la #FestArquitectura' | @eme_costa

Des de dos quarts de set de la tarda i fins a mitjanit, prop de 3.000 persones van pujar al Tibidabo per viure la Festa de l’Arquitectura que el COAC va celebrar el passat 11 de maig. Els assistents van poder gaudir de la màgia d’aquest emblemàtic espai, que ofereix vistes panoràmiques a la ciutat de Barcelona, mentre pujaven a les atraccions.

Durant la tarda, les persones que s’hi havien inscrit prèviament, van participar als itineraris ‘El Tibidabo’ i ‘Una vista excepcional de Barcelona’, que oferien una mirada arquitectònica al parc d’atraccions i a l’urbanisme de la ciutat, respectivament. La nit també va oferir un concert del grup de jazz ‘Virginia and the Woolfs’ a la Plaça dels Somnis i un espectacle d'animació de lindy hop.

La #FestArquitectura a Instagram
La Festa de l’Arquitectura no només es va viure in situ, sinó també a les xarxes socials gràcies al concurs ‘Retrata la teva #FestArquitectura’, que convidava els assistents a penjar una imatge de la festa a Instagram amb l’etiqueta #FestArquitectura.

#flyingshapes, de Marta Costa, fotografia que il·lustra aquesta notícia, és la imatge guanyadora i s’endú així una nit d’hotel amb sopar i esmorzar inclosos a l’Hotel Mil Estrelles de Cornellà de Terri. Podeu recuperar les prop de 170 imatges de la festa posant l’etiqueta #FestArquitectura al cercador d’Instagram.

Amb el patrocini de:

  

      

Amb la col·laboració de:16/05/2018
Tornar