Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general
El COAC se suma a la campanya per ajudar a construir el SJD Pediatric Cancer Center Barcelona

El COAC se suma a la campanya per ajudar a construir el SJD Pediatric Cancer Center Barcelona

Imatge: 
© Hospital Sant Joan de Déu
El Col·legi d'Arquitectes de Catalunya dona suport a la campanya #Paralosvalientes, promoguda per l'Hospital Sant Joan de Déu, i fa una crida perquè els arquitectes que ho desitgin, de forma anònima, puguin fer una aportació per ajudar a construir el SJD Pediatric Cancer Center Barcelona.

L'Hospital Sant Joan de Déu afronta actualment el repte de construir el SJD Pediatric Cancer Center Barcelona, i per aconseguir-ho va iniciar una campanya de captació de fons que, en tan sols un any, ja ha aconseguit 28 milions d'€ dels 30 milions que requereix el projecte. El COAC s'ha sumat a la campanya i anima els arquitectes que ho desitgin a fer una donació, de forma anònima, per tal d'ajudar a fer possible la creació d'aquest centre hospitalari, 

El suport del COAC a la campanya es va explicar a l'acte "L'arquitectura al servei dels infants. La innovació arquitectònica a Sant Joan de Déu", en què es va parlar de la importància del treball conjunt entre arquitectes i gestors per crear nous espais generosos i pensats per a les persones que hi han de viure.


Amb aquest acte, doncs, es va voler mostrar "una manera de fer arquitectura en què les persones són el centre de totes les decisions", va assegurar Sandra Bestraten, presidenta de la Demarcació de Barcelona del COAC. En aquest sentit, va afegir que "amb aquest acte el COAC vol donar suport al futur centre com a projecte social imprescindible que ha de posar Barcelona com a referent internacional de salut, compromís i solidaritat".

Així doncs, Assumpció Puig, degana del COAC, va explicar que la Junta del COAC ja havia fet el primer pas per col·laborar en la campanya i va animar els companys arquitectes a sumar-s'hi fent una donació i va emplaçar els assistents a "trobar-nos més endavant al COAC per poder explicar el projecte del SJD Pediatric Cancer Center Barcelona".

Participem-hi!
26/09/2018
Tornar