Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general
Exposició XII Biennal Alejandro de la Sota

XII Biennal Alejandro de la Sota, a Reus

Imatge: 
Exposició XII Biennal Alejandro de la Sota. © Demarcació de Tarragona del Col·legi d'Arquitectes de Catalunya
L'exposició de la XII BIENNAL ALEJANDRO DE LA SOTA - MOSTRA D'ARQUITECTURA DE TARRAGONA mostra els projectes presentats en aquest certamen que té com a objectiu distingir les obres més significatives que s'han construït en el bienni 2019-2020 en l'àmbit territorial de la Demarcació (comarques de l'Alt Camp, el Baix Camp, el Baix Penedès, la Conca de Barberà, el Priorat i el Tarragonès).

Es podrà veure del 24 de gener al 24 de febrer de 2023, a l'Escola d'Art i Disseny de Reus (Carrer del Vent, Reus).


Conferència d’aquesta exposició itinerant el dia 9 de febrer de 2023 a les 19 h
, amb la intervenció de Víctor Pujol Hugàs, vocal de la junta de la Demarcació de Tarragona del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya, i de Núria Salvadó, arquitecta de ‘Ca La Closa, una casa amb dos refugis’ de la Morera del Montsant, una obra premiada en la categoria d’edificis de nova planta d’ús privat.

Enguany, de les 55 obres inscrites en aquesta Mostra, el jurat ha decidit seleccionar-ne 23, de les quals 13 han passat a la següent fase com a obres finalistes. Finalment, el jurat ha decidit guardonar 6 obres com a guanyadores i 1 d’elles ha rebut alhora el sisè Premi Alejandro de la Sota.

Aquesta exposició, concebuda com un sistema obert amb capacitat per adoptar diverses geometries i adaptar-se a diferents espais, mostra sis audiovisuals que responen a cadascuna de les categories de la Biennal.

Consulteu les obres seleccionades aquí.
Consulteu les obres guardonades aquí.

Consulta la galeria de tots els projectes aquí.

#COACTarragona

logo del coac

Versió per a imprimirPDF version