Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general

Propers Actes

Del Dm, 27 setembre fins Dm, 11 octubre
Dimarts de 15:00 h a...

Obertes les inscripcions per al curs de càlcul i disseny...

Obertes les inscripcions per al...

 • L'HORA DEL PATI 2022

  Dijous, 21 de juliol tornen les activitats culturals d’estiu a la Casa Lluvià. Reprenem L’Hora del Pati amb una jornada sobre arquitectura, gastronomia i música, en el marc del pati de la Casa Lluvià seu de la Demarcació de les Comarques Centrals del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya.

  Demarcació: Comarques Centrals - Seu de Manresa
  Día: Dj, 21 juliol 19.30 H

 • Xerrada “Noves formes d’habitar per assolir una ciutat més social i sostenible” L’experiència i obra de Peris+Toral arquitectes

  Peris +Toral Arquitectes des del seu despatx de Barcelona retroalimenten la pràctica amb una investigació continuada en els àmbits de l'habitatge públic col·lectiu i l'espai urbà, sota una línia de pensament que situa l'individu com a centre de l'acció i l'arquitecte com a agent social.

  Demarcació: Comarques Centrals - Seu de Manresa
  Día: Dj, 21 juliol 19.30 H

 • Presentació del llibre "Manual pràctic per a la valoració de béns i drets"

  El proper 21 de juliol a les 18.30 h tindrà lloc la presentació del llibre "Manual pràctic per a la valoració de béns i drets"⁣, de Josep M. Dedéu i Esteve Aymà. A la presentació comptarem amb la presència dels autors, del degà del COAC, Guim Costa i la presidenta de l'Agrupació d'Arquitectes experts pericials, forenses i mediadors (AAEPFMC), Anna Fabregat.

  Demarcació: COAC
  Día: Dj, 21 juliol a les 18.30 h

 • les dones fem paisatge

  El Grup Obert de Dones Arquitectes del COAC continua amb el cicle "Les dones fem".La propera sessió consistirà en una visita guiada als espais del Parc de Collserolla que formaran part del Pediatric Cancer Center, de la mà de Marina Cervera, arquitecta i paisatgista.

  Demarcació: Barcelona
  Día: Dll, 18 juliol 19:00 h

 • 8a Mostra d’Arquitectura del Vallès

  8a Mostra d’Arquitectura del Vallès

  L’exposició de la 8a Mostra d'Arquitectura del Vallès comença la seva itinerància pels principals municipis de la comarca. La itinerància fa la seva primera aturada a l’edifici de l’ESCAC de Terrassa, seu de l’Escola Superior de Cinema i Audiovisuals de Catalunya i es podrà visitar fins al 2 de setembre.

  Demarcació: Barcelona - Delegació del Vallès
  Des de: Dll, 18 juliol - Fins: Dv, 02 setembre

 • paisatge verd i escultura

  Conferència 'Michèle&Miquel i Bordas+Peiro. Obra pròpia'

  El dijous 14 de juliol, a les 19.30 hores, la sala Rafael Masó de la Demarcació de Girona del COAC acollirà la sessió ‘Michèle&Miquel i Bordas+Peiro.

  Demarcació: Girona
  Día: Dj, 14 juliol 19.30 hores

 • edificis modernistes reus

  Cicle de visites tècniques del XLVè Curset. Lluís Domènech i Montaner. Visita a Reus

  L'Agrupació d'Arquitectes per a la Defensa i la Intervenció en el Patrimoni Arquitectònic (AADIPA) organitza, per al proper dissabte 2 de juliol, una visita a l’obra domenequiana i dels seus contemporanis a Reus. La visita anirà a càrrec de Gemma Serch i Clàudia Sanmartí, directores del XLVè Curset. Jornades Internacionals sobre la Intervenció en el Patrimoni Arquitectònic, que enguany porta per títol “ Domènech i Montaner.

  Demarcació: COAC
  Día: Ds, 02 juliol de 09:00 a 19:00 hores

 • Festa Patronal 2022 - COAC Tarragona

  Festa Patronal 2022 - COAC Tarragona

  La Demarcació de Tarragona del COAC us convida a la Festa Patronal del Col·legi, que tindrà lloc el pròxim divendres 1 de juliol de 2022 a la Seu de la Demarcació de Tarragona.També es durà a terme la presentació de l’exposició Geometries de Josep Piqué Iserte.Programa:

  Demarcació: Tarragona
  Día: Dv, 01 juliol 20:00 h

 • Disseny de tapís de Josep Piqué Iserte.

  Exposició "Geometries" de Josep Piqué Iserte

  Del 22 de juny al 8 d'agost de 2022, es pot veure al COAC Tarragona l'exposició "Geometries" de Josep Piqué Iserte. “La formació com a arquitecte el va acompanyar tota la vida i, d’una manera o altra, va impregnar la seva obra artística.

  Demarcació: Tarragona
  Des de: Dc, 22 juny - Fins: Dll, 08 agost

Pàgines