• Va de LÍMITS

  El proper dimarts 1 de desembre tindrà lloc la conferència online "Va de LÍMITS", a càrrec de l'arquitecta Lídia Arboix. Per millorar l’habitatge s’ha de millorar la ciutat: es poden possibilitar petits canvis per humanitzar el carrer: des de l’arquitectura, des de l’administració amb la complicitat dels habitadors del carrer.

  Demarcació: Comarques Centrals
  Día: Dm, 01 desembre A les 19h

 • Conferència: Projecte Pavelló Vic Salut. Extensió de l'Hospital Universitari de Vic

  El proper dimarts 24 de novembre tindrà lloc la conferència online "PROJECTE PAVELLÓ VIC SALUT. EXTENSIÓ DE L'HOSPITAL UNIVERSITARI DE VIC", a càrrec de l'arquitecte Arnau Sañé.

  Demarcació: Comarques Centrals
  Día: Dm, 24 novembre A les 19h

 • Conferència "Habitar: acció revolucionària"

  El proper dimarts 17 de novembre tindrà lloc la conferència online "Habitar: acció revolucionària", a càrrec de l'equip d'arquitectes SIDEREAL. Quan l'habitatge digne esdevé mite, autoorganitzar-se no és una opció, és la resposta. Viure col·lectivament com exercici d'empoderament de les classes popular.

  Demarcació: Comarques Centrals
  Día: Dm, 17 novembre A les 19h

 • Conferència: Rehabilitació d'edificis catalogats

  Conferència: Rehabilitació d'edificis catalogats

  El proper dimarts 10 de novembre tindrà lloc la conferència online "REHABILITACIÓ EDIFICIS CATALOGATS" . La xerrada anirà a càrrec de l'arquitecte Pere Santamaria. Ens parlarà de les rehabilitacions de:- Casa Alter de Manresa: rehabilitació integral amb reforç estructural, canvi de distribució, façanes, i ampliació edifici annex.

  Demarcació: Comarques Centrals
  Día: Dm, 10 novembre A les 19h

 • Exposició dels Premis FAD 2020

  A partir del proper 6 de novembre es podrà visitar a l'Altell de plaça Nova l’exposició Premis FAD 2020 i Premis Habitàcola “Habitar la platja". 

  Demarcació: Barcelona
  Des de: Dv, 06 novembre - Fins: Ds, 28 novembre

 • Lliurament diplomes Premis FAD 2020

  El dijous 5 de novembre a les 18 h, en el marc de la 62a edició dels Premis FAD i dels XXXII Premis Habitàcola, se celebarà al COAC l'acte de lliurament de diplomes als guanyadors.

  Demarcació: Barcelona
  Día: Dj, 05 novembre a les 18h

 • Presentació del llibre "Arquitectura positiva"

  El proper 4 de novembre a les 18 h,  i a través del canal de Facebook de La Capell, tindrà lloc la presentació del llibre "Arquitectura positiva" amb la participació de Ramon Sanabria, president d'AxA, Julio Mejon, arquitecte i Josep Bunyesc, arquitecte i autor d'el llibre.

  Demarcació: Barcelona
  Día: Dc, 04 novembre a les 18h

 • Exposició: "La Tona Imaginada"

  A partir del proper 3 de novembre es podrà visitar a la Seu de Vic del COAC l’exposició La Tona Imaginada.Des de fa anys l’Ajuntament de Tona impulsa l’ordenació de l’Arxiu Municipal de Tona i la difusió dels seus fons. D’aquí arrenca la necessitat de donar a conèixer alguns dels millors plànols i dibuixos que es conserven en els expedients d’urbanisme de l’esmentat arxiu, pel seu valor històric i artístic.

  Demarcació: Comarques Centrals - Seu de Vic
  Des de: Dm, 03 novembre - Fins: Dg, 15 novembre

 • [ACTE AJORNAT] Presentació del Quaderns 272: tècniques cosmètiques

  [ATENCIÓ: ACTE AJORNAT] Davant l'aplicació de noves restriccions encaminades a frenar l'expansió del coronavirus, s'ha decidit ajornar la presentació del Quaderns 272 que estava prevista pel dijous 29 d'octubre. Us informarem tan aviat tinguem programada la nova data.

  Demarcació: Barcelona
  Día: Dj, 29 octubre a les 19h

Pàgines