Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general
 • Exposició: "La Pia Almoina de Girona"

  Exposició: "La Pia Almoina de Girona"

  El dijous 11 de juliol, a les 19.30 h, s’obre al públic la nova exposició permanent que dóna a conèixer la història de l’edifici de la Pia Almoina de Girona, seu actual de la Demarcació de Girona del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya (COAC). 

  Demarcació: Girona
  Des de: Dj, 11 juliol - Fins: Dc, 31 desembre

 • Exposició 'A través de les pesqueres. L'exposició que no es va dur a terme'

  En la introducció del seu llibre Les pesqueres de l’Estany de Banyoles (Quaderns de Banyoles, n. 23, 2021), Jeroni Moner ens explica que: “a principi dels anys vuitanta, i quan el cap de cultura de la Delegació a Girona del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya era l’arquitecte Josep Riera Micaló, [...], en va proposar la publicació (del llibre).

  Demarcació: Girona
  Des de: Dj, 19 octubre - Fins: Dg, 10 març

 • "Picasso, l'urbanisme i la síntesi de les arts", al Centre Obert d’Arquitectura

  IMPORTANT. El dia 21 de novembre, a causa d'un esdeveniment al COAC, l’exposició romandrà oberta tot i que únicament es podrà visitar la sala Altell.

  Demarcació: COAC
  Des de: Dj, 16 novembre - Fins: Dg, 11 febrer

 • La Seu de Manresa, 700 anys. De Berenguer de Montagut a Gaudí

  La mostra té el seu origen en les modelitzacions en 3D de l’evolució constructiva que Fermí Bataller va crear per al documental La Seu de Manresa, set segles de vida, que també es pot veure a la mateixa sala. Mitjançant la tecnologia d’impressió 3D, s’han realitzat maquetes de les diferents èpoques constructives de la Seu de Manresa, des de l’església romànica del segle XII, fins a la basílica actual.

  Demarcació: Comarques Centrals
  Des de: Dm, 24 gener - Fins: Dc, 24 gener

 • Exposició 'Viure en Comunitat en les cooperatives d’habitatge'

  La sala d’exposicions Pia Almoina de la Demarcació de Girona del COAC acull del 4 de desembre de 2023 al 14 de gener de 2024, l’exposició ‘Viure en comunitat en les cooperatives d’habitatge’, en la qual es recullen 19 experiències d’habitatge cooperatiu en cessió d’ús que ja estan en marxa a Barcelona.

  Demarcació: Girona
  Des de: Dll, 04 desembre - Fins: Dg, 14 gener

 • Exposició: Llum interior

  La seu del COAC a Vic acollirà l’exposició “Llum interior”, una mostra del projecte OBAC de l’arquitecte Martí Campabadal, amb la col·laboració d'Àlex García.Obac neix el febrer del 2021, en ple context postpandèmic, quan dos amics comencen a donar forma al projecte a partir d'una impressora 3D i el primer disseny d'un llum que sorgeix fruit d’una barreja de curiositat i necessitat.

  Demarcació: Comarques Centrals - Seu de Vic
  Des de: Dll, 04 desembre - Fins: Dll, 08 gener

 • Exposició “Recordar per reivindicar”

  Inauguració: dijous 19 d'octubre, a les 19 horesLa Delegació de la Garrotxa-Ripollès del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya (COAC) acull del 19 d’octubre de 2023 al 7 de gener de 2024, l’exposició “Habitar per conèixer. Recordar per descobrir. Observar per reivindicar”, la mostra resultant de la Beca ENFooCA 22-23 Premis Arnau Bartrina Luque.

  Demarcació: Girona - Delegació de la Garrotxa-Ripollès
  Des de: Dj, 19 octubre - Fins: Dg, 07 gener

 • Exposició: Obres premiades en els Premis d'Arquitectura de les Comarques de Girona 2023 - 25a edició

  La Delegació de l’Alt Empordà del COAC acull fins al 7 de gener de 2024, l'exposició de les obres premiades de la 25a edició dels Premis d'Arquitectura de les Comarques de Girona 2023.

  Demarcació: Girona - Delegació de l'Alt Empordà
  Des de: Dm, 19 setembre - Fins: Dg, 07 gener

 • Exposició "Francesc Català-Roca. Arquitectura sense pedigrí"

  Exposició de la sèrie COL·LECCIÓ per commemorar el centenari del naixement del fotògraf Francesc Català-Roca, el fons del qual està dipositat a l’Arxiu Històric del COAC.

  Demarcació: Ebre
  Des de: Dll, 02 octubre - Fins: Dg, 31 desembre

Pàgines