• Jornades Tècniques COAC

  Campus Professional On-line: Bioeconomics

  En aquesta Jornada Tècnica On-line del Campus Professional s'analitzaran diferents solucions tècniques, amb casos pràctics i d'èxit ja aplicats en temes de qualitat d'aire interior segons els paràmetres del CTE DB HE.

  Demarcació: COAC
  Día: Dc, 17 juny De 17 a 19 h

 • Maneres d'habitar: Arne Jacobsen a través de l’habitatge

  En el marc del cicle de conferències "Maneres d'habitar", organitzat per l'Escola Sert, el proper dimarts 9 de juny tindrà lloc la sessió "Arne Jacobsen a través de l’habitatge", a càrrec de l'arquitecte Félix Solaguren-Beascoa.

  Demarcació: Barcelona
  Día: Dm, 09 juny 17.00 h

 • Maneres d'habitar: De totes maneres

  En el marc del cicle de conferències "Maneres d'habitar", organitzat per l'Escola Sert, el proper dimarts 2 de juny tindrà lloc la sessió "De totes maneres", a càrrec dels arquitectes Francesc Pla i Eva Serrats.

  Demarcació: COAC
  Día: Dm, 02 juny 17.00 h

 • Conferència: VAUMM ///ONLINE///

  Malgrat el confinament, l'àrea de Cultura del COAC Tarragona no s'atura!

  Demarcació: COAC, Tarragona
  Día: Dj, 28 maig 19.30

 • Campus Professional On-line: Centroalum

  En aquesta Jornada Tècnica On-line del Campus Professional s'analitzaran les novetats principals de la modificació del CTE, publicada el 2019, i que afecta el sector dels tancaments. En aquest sentit s'analitzaran els següents conceptes:

  Demarcació: COAC
  Día: Dj, 28 maig De 12 a 13.30 h

 • Parlem de geotècnia als Dimecres Tecnològics

  El COAC continua amb la programació de Dimecres Tecnològics en línia. La propera sessió, organitzada pel Grup de Treball d'Estructures del COAC, tindrà lloc el 27 de maig a les 11 h. Aquesta vegada, la jornada serà sobre geotècnia.Presentarà l'acte Pere Castelltort, secretari de la Junta de Govern del Col·legi.

  Demarcació: COAC
  Día: Dc, 27 maig 11.00 h

 • Conferència: "Architect Mutation"

  La Demarcació de les Comarques Centrals continua la seva programació d’activitats (en confinament) amb la xerrada “ARCHITECT MUTATION” el dimarts 26 de maig a les 18 h. Anirà a càrrec de l’arquitecte Jonatan Domènech, que ens parlarà de com veu el món tecnològic i de com ser un referent mundial en un tema que t’apassioni.

  Demarcació: Comarques Centrals
  Día: Dm, 26 maig 18.00 h

 • Maneres d'habitar: Habitar en la imatge

  En el marc del cicle de conferències "Maneres d'habitar", organitzat per l'Escola Sert, el proper dimarts 26 de maig tindrà lloc la sessió "Habitar en la imatge", a càrrec de l'arquitecta Marta Peris.

  Demarcació: COAC
  Día: Dm, 26 maig 17.00 h

 • CTE

  Jornada Novetats CTE: DB-HS6 i DB-HE

  El proper 25 de maig, l'AuS organitza una jornada dedicada a les novetats del CTE que afecten els DB HS i DB HE.El programa és el següent: 18:30 h  Presentació a càrrec de Núria Pedrals, presidenta d'AuS. 

  Demarcació: COAC, Barcelona
  Día: Dll, 25 maig de 18:30 a 20:00 h

Pàgines