• 2a edició del Postgrau en Mediació Professional en l'àmbit de l'Arquitectura i l'Urbanisme

  Atenció: Davant l'aplicació de noves restriccions per frenar l'expansió del coronavirus, s'ha decidit ajornar el Postgrau en Mediació Professional, que estava previst iniciar el 10 de novembre de 2020. La previsió és iniciar el curs el 13 d’abril de 2021, pendent de com evolucioni la situació.

  Demarcació: Barcelona
  Des de: Dm, 13 abril - Fins: Dm, 23 novembre

 • Curs de càlculs senzills i aspectes constructius bàsics per al projecte d'estructures i fonaments (2a Edició)

  Calcula tu mateix l'estructura dels teus projectes! Apunta't a aquest curs que ofereix la Demarcació de Tarragona els dimarts 12,19,26 de gener i 2,9 de febrer del 2021 de 10h a 14h.

  Demarcació: Tarragona
  Des de: Dm, 12 gener - Fins: Dm, 09 febrer

 • Urbanismos Afectivos: Madrid, México y Montevideo. Conferència a càrrec de Mauro Gilfournier

  Et convidem a una nova conferència oferta per l'àrea de Cultura de l COAC Tarragona.En aquesta ocasió el Dr. Arquitecte Mauro Gilfournier ens parla de les seves últimes intervencions, una mirada també a la seva trajectòria professional col·laborativa amb actuacions en l'àmbit arquitectònic i urbà.

  Demarcació: Tarragona
  Día: Dj, 17 desembre 19.30h

 • Jornades: Intervencions en patis d'escoles

  El COAC de Tarragona organitza tres jornades per conèixer projectes d’intervencions en patis d’escola, explicades pels mateixos autors del projectes. Jornades que prenen molt de significat en la situació d'emergència sanitària en la qual vivim, que està fent que molts centres educatius descobreixin i incorporin el pati com un espai pedagògic més.

  Demarcació: Tarragona
  Des de: Dj, 03 desembre - Fins: Dj, 17 desembre

 • Conferència "Infraestuctura i escena", unparelld’arquitectes

  El dijous 3 de desembre tindrà lloc a la Demarcació de Lleida la conferència "INFRAESTRUCTURA I ESCENA", a càrrec del despatx unparelld'arquitectes.

  Demarcació: Lleida
  Día: Dj, 03 desembre 19:30 h

 • Dimecres Tecnològics: "Casos pràctics de compensació d'emissions de CO2"

  Després de l'èxit de la sessió celebrada el passat mes d'octubre, el COAC i l'ITeC organitzen una nova jornada sobre sostenibilitat, que tindrà lloc el dimecres 2 de desembre a les 17 h.

  Demarcació: COAC
  Día: Dc, 02 desembre 17 a 18.30 h

 • Va de LÍMITS

  El proper dimarts 1 de desembre tindrà lloc la conferència online "Va de LÍMITS", a càrrec de l'arquitecta Lídia Arboix. Per millorar l’habitatge s’ha de millorar la ciutat: es poden possibilitar petits canvis per humanitzar el carrer: des de l’arquitectura, des de l’administració amb la complicitat dels habitadors del carrer.

  Demarcació: Comarques Centrals
  Día: Dm, 01 desembre A les 19h

 • Cap de Creus.

  Debat 2020: Turisme i Arquitectura

  El pròxim dimarts 1 de desembre, tindrà lloc en línia la jornada Turisme i arquitectura: Urbanisme i infraestructures del Debat 2020: el turisme a les comarques gironines, que estava programada pel mes de març passat i que es va haver de cancel·lar com a mesura de prevenció per evitar el risc de contagi de la Covid-19.

  Demarcació: Girona
  Día: Dm, 01 desembre De 10 a 14 hores

 • Les dones fem història

  "Fem història". Mey Rahola, fotografia, dones i arquitectura

  El Grup Obert de Dones Arquitectes del COAC continua amb el cicle de xerrades "Les dones fem". Sota el títol “Fem Història”, el dilluns 30 de novembre a les 17.30 h es podrà veure en línia una conferència i taula rodona sobre fotografia, arquitectura i dones.

  Demarcació: Barcelona
  Día: Dll, 30 novembre 17:30

Pàgines