Propers Actes
Cicle Next Generation: Visita a la Transformació d'...
Cicle Next Generation: Visita a...
M+. Pedagogy + Praxis, 1970-2020. Richard Plunz in...
M+. Pedagogy + Praxis, 1970-2020...
Arriba un nou Duel AHI sobre la intervenció en entorns...
Arriba un nou Duel AHI sobre la...
Visita tècnica a Sabadell, Pavelló Poliesportiu de l’Oest
Visita tècnica a Sabadell,...
Presentació del llibre 'Esglésies d'Eivissa i...
Presentació del llibre '...
Visita al Monestir de Santa Maria de Poblet
El dissabte 4 de març es farà una visita guiada al Reial Monestir de Santa Maria de Poblet on, a més del recorregut habitual, podrem veure alguns espais que normalment no estan oberts al públic.
Després es visitarà l'hostatgeria del Monestir (obra de l'arquitecte Mariano Bayón) i es farà un dinar-calçotada al mateix restaurant.
Durant tot el recorregut ens acompanyarà l’arquitecte Jordi Portal, que ha estat l’arquitecte autor del pla director del monestir, així com de les obres de restauració del claustre, els dormitoris i l’accés, entre d’altres.
Descarrega la invitació
Descarrega el dossier de la visita
Punt de trobada:
La visita començarà a les 10 del matí. Ens trobarem amb tot el grup a la zona de taquilles del monestir, just a l'entrada del recinte. Consulta la ubicació.
PREUS:
Opció1: Preu 40€. Inclou la visita, el guia i el dinar.
Opció 2: Preu 10€. Inclou la visita i el guia.
El COAC carregarà aquests imports al compte de cada col·legiat.
Inscripcions a tarragona@coac.cat
Les places són limitades, es farà la reserva per rigorós ordre d'inscripció.
Més informació al 977 249 367
MENÚ:
Aperitiu d'olives i fuet
Primer:
Calçots (servits amb teula)
Segons:
Costelles de xai, botifarra (llonganissa), botifarra negra, cansalada i guarnició de calçotada
o bé
Bacallà al forn gratinat amb mussolina d'all i guarnició de calçotada
Postres:
Taronja natural
o bé
Crema catalana cremada
Aigua mineral, Vins Intramurs de Poblet, Cafès i Infusions.