Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general

El COAC, present a la Firahàbitat d’Avià

Imatge: 
© Firahàbitat

Aquest any, la Demarcació de les Comarques Centrals del Col·legi d'Arquitectes col·labora amb la Firahàbitat d’Àvià, que es celebrarà en aquesta població del Berguedà els dies 3, 4 i 5 de juny.

Així, s'ha organitzat la xerrada "Trucs per millorar la sostenibilitat de casa teva", a càrrec d'Andreas Garraux, arquitecte suís català compromès amb projectes sostenibles i fundador de l'empresa Garraux Carrera. L'acte tindrà lloc el dissabte 4 de juny a les 19 h a la sala de l'Ateneu. 

D'altra banda, durant els dies de la fira es podrà visitar a l'Ateneu l'exposició "Per Durar", promoguda per l’Àrea de Cooperació del COAC. L’exposició és un recull de fotografies del treball de més d’un centenar de dones que, durant les tres primeres setmanes de març del 2018, van participar en les feines de restauració dels arrebossats tradicionals en la concessió Allou-Sana, al poblat de Tangassogo (Tiébélé), situat al sud de Burkina Faso.

A més, el COAC tindrà un estand a la fira per informar als usuaris dels seus serveis i de la importància de l’arquitectura en la vida quotidiana de les persones. Us animem a participar-hi! Contacteu-nos.

Més informació de la fira

 


Versió per a imprimirPDF version