Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general
La Diada de Sant Jordi torna a plaça Nova

La Diada de Sant Jordi torna a plaça Nova

Imatge: 
© Col·legi d'Arquitectes de Catalunya (COAC)
El 23 d’abril, com cada any, el Col·legi d’Arquitectes de Catalunya celebrarà la Diada de Sant Jordi amb una jornada plena d’activitats.

A la seu de plaça Nova de Barcelona, estaran instal·lades des de primera hora del matí les parades de llibres de la Cooperativa Jordi Capell, amb un 10% de descompte sobre el preu habitual, i de l’Agrupació de Joves Arquitectes de Catalunya (AJAC) , que vendran diverses publicacions del COAC a preus molt assequibles (3, 5 i 10 €).

Com és tradicional, la Cooperativa ha convidat a tots els arquitectes que han publicat algun llibre en el darrer any —enguany més de 70 arquitectes— a signar exemplars entre les 12 i 14 h.

En el decurs de la Diada també es podrà visitar l’exposició “Col·leccions COAC.04/Biblioteca”, una acurada selecció de llibres del fons de la Biblioteca per recórrer la història de l’arquitectura des del Vitruvi de 1511 fins al segle XXI. Les visites requereixen d’inscripció prèvia: a les 11.30, 12.30 i 16 h.

De la seva banda, el restaurant Matís Bar, situat a la planta -2 de l’edifici de plaça Nova, ha elaborat un Menú concret per a la Diada a un preu especial de 20 €.

Consulteu el llistat de llibres que es poden adquirir a la Cooperativa Jordi Capell

Consulteu el llistat d’arquitectes convidats a la signatura de llibres

Consulteu el menú de Sant Jordi del Matís Bar.
15/04/2015
Tornar