Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general
"Hijos de la geometría". Josep Bonfill. Ediciones Obelisco

Presentació del llibre “Hijos de la geometría”

Imatge: 
"Hijos de la geometría". Josep Bonfill. Ediciones Obelisco
La seu de Vic del COAC acull la presentació del llibre “Hijos de la geometría”, de l’arquitecte Josep Bonfill López

La geometria pot explicar la Vida? La resposta és sí, però... com argumentar-ho?

“Hijos de la  geometría” és un estudi eminentment gràfic, que partint de la més elemental concepció de la geometria, es va endinsant en l’estructura de l’espai tridimensional fins a vincular-la amb els processos que constitueixen la base mateixa de la Vida.

Aquesta anàlisi fa sorgir implicacions dels desenvolupaments geomètrics en múltiples manifestacions de la ment humana: matemàtiques, ciències físiques i biològiques, filosofia i cosmologia, religió i simbologia, art, tecnologia i disseny, música i dança… 

Es tracta d’un treball d’investigació, i per tant es mou en el terreny de l’objectivitat. No obstant, cal dir que es un text “fronterer”, per així dir-ho, ja que moltes de les reflexions i conclusions que conté es troben en el llindar de la metafísica.

“Escriure aquest assaig ha estat com viatjar a un país desconegut i llunyà, un veritable descobriment, una aventura mental per comprendre fins a quin punt som fills de la Geometria. Josep Bonfill López

Nota biogràfica
Josep Bonfill López va ser arquitecte del Servei de Visat del COAC entre els anys 1989 i 2011, i director de la Delegació del Vallès entre els anys 1997 i 2006. Jubilat l’any 2021, ha destinat els primers anys de la seva nova etapa vital a aprofundir en un tema que sempre l’ha apassionat. Fruit d’aquesta anàlisi és el llibre “Hijos de la geometría”, un text narrat per J.B.Goodson, un alter ego de l’autor, concebut especialment per conduir aquest assaig.
Versió per a imprimirPDF version