Exposició "Parelles Artístiques" a Vic, Capital de la Cultura Catalana 2016

Imatge: 
© 2016 FUNDACIÓ CENTRE MÈDIC PSICOPEDAGÒGIC D'OSONA / Parelles Artístiques
En el marc de les activitats organitzades per celebrar “Vic. Capital de la Cultura Catalana 2016”, la Delegació d’Osona del COAC acull l’exposició “Parelles Artístiques 2015-2016” durant el mes de març, que està dedicat al TRAÇ.

"Parelles Artístiques. Experiències creatives per a la salut mental" és un projecte comunitari de la Fundació Centre Mèdic Psicopedagògic d’Osona, entitat sense ànim de lucre que té la missió de millorar la qualitat de vida de les persones amb problemes de salut mental o addicions, treballant per a la seva integració i ajudant les seves famílies.

El projecte consisteix en la creació i posterior exposició d’un conjunt d’obres realitzades per parelles artístiques, formades per un artista professional i un d’amateur, usuari del servei de salut mental. L'objectiu de "Parelles Artístiques" és afavorir la rehabilitació i reinserció de les persones que tenen algun problema de salut mental i canviar la visió estigmatitzada que existeix a la societat vers les malalties mentals.

L’exposició, que forma part de la 10a edició del projecte, es podrà veure a la Delegació d'Osona del COAC del 3 al 31 de març de 2016. Després, la mostra itinerarà a altres espais del territori català i el recorregut finalitzarà amb la venda de les obres.

Des del naixement de "Parelles Artístiques" l’any 2006, han participat en la iniciativa 404 artistes professionals i amateurs. A més, ja són 5 comarques a Catalunya les que s’han sumat a la xarxa de parelles.

"Parelles Artístiques" compta amb el suport, des dels seus inicis, de BBVA i Fundació Antiga Caixa Manlleu.

La inauguració de l'exposició serà el dia 3 de març a les 19.30 h a la Delegació d'Osona (Pl. Bisbe Oliba, 2, Vic).

Veure cartell de l'exposició
Versió per a imprimirPDF version