Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general
Quaderns d'Arquitectura i Urbanisme

El nou número de Quaderns reflexiona sobre el paper de l’arquitecte en la construcció de l’hàbitat i el pensament arquitectònic

Imatge: 
© Col·legi d'Arquitectes de Catalunya (COAC)

Els col·legiats ja teniu a la vostra disposició el nou número de la revista del COAC Quaderns d'Arquitectura i Urbanisme, “L’ofici de pensar”.

Dirigit pels arquitectes Josep Ferrando i Marta Poch, el número 273 té l’objectiu de reflexionar sobre el paper de l’arquitecte en la construcció de l’hàbitat i el pensament arquitectònic a través dels seus processos projectuals.

Amb una mirada científica i articulada en cinc mètodes, la publicació analitza els processos d’un total de 25 estudis d’arquitectura de les etapes pre-crisi i post-crisi per conèixer així el seu mapa creatiu i la manera que tenen d’afrontar l’arquitectura en el context actual. Els estudis que formen part de la revista són: 300.000km/s, Aixopluc, Arquitectura–G, Arquitecturia, Barozzi Veiga, Anna & Eugeni Bach, Bosch Capdeferro, Carles Enrich Studio, DATAAE, Albert Faus, Flexo, Goig, Grau Casais, HARQUITECTES, López Rivera, MAIO, Mendoza Partida, Mirla, Lluís Ortega, PERIS+TORAL, Núria Salvadó, Unparelld’arquitectes, Jorge Vidal, Ferran Vizoso, Vora.

Per completar la mirada transversal del panorama arquitectònic català, el volum incorpora també 5 crítics globals vinculats a l’acadèmia i 5 crítics locals que oferiran una pinzellada sobre les aportacions de 5 generacions catalanes diferents a la reflexió arquitectònica. Es tracta de noms com el de Philip Ursprung, Beth Galí o Arturo Franco, entre altres.

El Quaderns a casa
Podeu recollir la revista a la recepció de les diferents seus col·legials o bé sol·licitar que us l'enviïn junt amb la vostra propera comanda a La Cooperativa Jordi Capell. També el podeu consultar en línia.

10/01/2023
Tornar