Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general

Sílvia Musquera nova vocal de Cultura de la Demarcació de Girona

Imatge: 
© Col·legi d'Arquitectes de Catalunya (COAC)
El passat 30 de novembre, l’arquitecta figuerenca Sílvia Musquera Felip va ser nomenada vocal de Cultura de la Demarcació de Girona del COAC en el decurs de la Junta Extraordinària de la Demarcació en substitució d’Olga Felip i Ordis.


Sílvia Musquera Felip és arquitecte per l’Escola Tècnica Superior d’Arquitectura de Barcelona (ETSAB) i doctora per la mateixa universitat amb la tesi “Les imatges d’un nou paisatge crear per al turisme. La fotografia com a testimoni del paper de l’arquitectura en la transformació del paisatge de la Costa Brava als anys seixanta”.

La seva trajectòria professional s’inicia al 1998 quan funda, juntament amb Pep Canaleta Heras, 3carme33 - estudi d'art i arquitectura des del que exerceix combinant la pràctica professional amb la docència i la investigació.

Actualment és professora associada del Departament de Projectes Arquitectònics de l’Escola Tècnica Superior d’Arquitectura del Vallès (ETSAV) i del màster MBARQ a l’ETSAB. També és professora associada del Departament d’Arquitectura i Enginyeria de la Construcció de la Escola Tècnica Superior de la Universitat de Girona i coordina el Màster Habilitant, MARQ.

La seva investigació s’ha centrat en la relació entre l’arquitectura, la fotografia i el paisatge de la Costa Brava. Ha escrit diversos articles, comissariat exposicions sobre el Club Med del Cap de Creus i ha participat en Congressos internacionals relacionats amb l’arquitectura i el turisme.

Des del 2013 és membre de l’equip d’investigació FAME, Fotografía y Arquitectura Moderna en España 1925-1965, des d’on participa en diverses exposicions i publicacions.

27/12/2016
Tornar