Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general
Festa Patronal 2023 - COAC Tarragona

Festa Patronal 2023 - COAC Tarragona

Imatge: 
Festa Patronal 2023 - COAC Tarragona. Institut Pere Mata © Fotografia de l’Ajuntament de Reus

La Demarcació de Tarragona del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya us convida a la Festa Patronal que tindrà lloc el pròxim divendres 2 de juny de 2023 a l’Institut Pere Mata de Reus (Carretera Institut Pere Mata, 6).

Programa:

18:00 h
Inici de les visites guiades de l’interior de l’edifici.
Per fer la visita cal inscripció prèvia a tarragona@coac.net. Les places són limitades. Es faran diferents torns de visita i es comunicarà l’hora assignada una vegada confirmada la plaça.

20:00 h
Benvinguda a càrrec del president de la Demarcació de Tarragona del COAC.
Xerrada de l’arquitecte Anton Pàmies.
Reconeixement als arquitectes de la Demarcació amb 25 anys de col·legiació.
Cloenda de l’acte a càrrec de l’Alcalde de Reus, Carles Pellicer i Punyed.

21:00 h
Sopar informal a l’exterior de l’Institut Pere Mata.

Per accedir al sopar, col·legiat i acompanyant, és imprescindible inscriure’s abans del dimarts 30 de maig de 2023 enviant un correu electrònic a tarragona@coac.net.

Descarrega el programa


Amb la inscripció a l’acte es dona el consentiment exprés pel tractament de les dades personals, que comporta l’acceptació de realitzar fotografies i vídeos de l’acte, i la posterior difusió en mitjans socials. Pot comunicar de manera expressa el seu rebuig a donar el consentiment al moment de dur a terme la inscripció. Pot sol·licitar la informació addicional i detallada sobre protecció de dades al mateix correu d’inscripció.
Per tractar-se d’un bé immoble amb valor patrimonial, es demana als assistents tenir cura de les instal·lacions i seguir en tot moment les indicacions ofertes pel personal autoritzat, per a garantir la seguretat i evitar qualsevol mena de desperfecte o deterioració en l’edifi ci i l’entorn. Es reserva el dret d’admissió.

 

#COACTarragona

logo del coac

Versió per a imprimirPDF version