Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general

Ajornada la Festa de l'Arquitectura 2017

Davant dels fets succeïts el passat 1 d’octubre a Catalunya i la convocatòria d’aturades prevista per aquesta setmana, el Col·legi d’Arquitectes de Catalunya ha decidit ajornar la Festa de l’Arquitectura que tenia previst celebrar el proper divendres dia 6 d’octubre. El COAC lamenta i condemna la violència exercida l’1 d’octubre contra la ciutadania, i se solidaritza amb les persones que la van patir directament. 

El proper divendres 6 d'octubre, en el marc de la celebració del Dia Mundial de l'Arquitectura, el Col·legi d'Arquitectes organitza una trobada festiva al Parc d'Atraccions del Tibidabo. A la festa hi esteu convidats tots els arquitectes col·legiats i enguany també els membres del FAD, els estudiants d'arquitectura i els arquitectes no col·legiats.

La trobada tindrà un marcat caire familiar, així que us animem a venir amb un acompanyant i els vostres fills.

La festa començarà a les 18 h amb una sèrie d’activitats que inclouen itineraris guiats, tallers familiars i un acte sobre el paper de l'arquitectura en el canvi climàtic. Fins les dotze de la nit podrem gaudir de les atraccions del parc amb música en directe i l’escenari de la ciutat de Barcelona al fons. També hi haurà food trucks, on es podrà adquirir menjar i begudes. 

Accessos gratuïts al Parc i aparcament

· Servei d'autobusos llançadora Vall d'Hebron - Tibidabo - Vall d'Hebron cada 15 minuts des de les 18 h fins a les 00 h. (Parada Vall d'Hebron: Passeig de la Vall d’Hebron, 138-176).

· Funicular gratuït des de la Plaça del Doctor Andreu des de les 18 h fins a les 00 h.

· Servei d'aparcament al Cim del Tibidabo. Les places d'aparcament són limitades. Es recomana l'accés al parc en transport públic.

Per utilitzar el servei d'autobús llançadora, funicular o aparcament, descarrega't el passi aquí.
PROGRAMA D'ACTIVITATS


18 h: OBERTURA DE PORTES DEL PARC D'ATRACCIONS

- Les atraccions, que estaran obertes fins a la mitjanit, són: Giradabo, Talaia, Carrousel, Avió, Crash Cars, Museu d'Autòmats i Miramiralls, Muntanya Russa, Embruixabruixes, Tibidabo Express, Diàvolo i espectacle hotel Krüeger.

18:30 - 21 h: ITINERARIS PEL PARC D'ATRACCIONS (Des del Mirador del Tibidabo)

- El Tibidabo: un recorregut per la història i l’arquitectura del Tibidabo, on es poden veure edificis de Josep Domènech i Estapà, Josep Puig i Cadafalch, Nicolau Maria Rubió i Tudurí o Norman Foster. Horaris: 18.30 h, 19.30 h i 20.30 h. 

- Una vista excepcional de Barcelona: una interpretació de la ciutat de Barcelona vista des de 512 m d’alçada: les diferents trames urbanes, els accidents topogràfics i la relació amb el territori que l’envolta. Horaris: 19 h, 20 h i 21 h. 

Itineraris organitzats per El Globus Vermell.


19 - 20 h : ACTE SOBRE EL CANVI CLIMÀTIC 
 (Plaça dels Somnis)

19 - 21 h: ESPAI INFANTIL 'LA CIUTAT SOM TOTS'
(Espai Lego)

- Com ens agradaria que fos la nostra ciutat ara i en el futur? Construirem una gran instal·lació participativa per reflexionar, experimentar i intercanviar idees sobre l'estructura de la ciutat i el concepte de sostenibilitat.

Taller organitzat per Arqui Kids.


20 - 21 h: CONCERT DELS 'VIRGINIA & THE WOOLFS' (Plaça dels Somnis)

21 - 00 h: ACTUACIÓ DJ SUNSHINE (Plaça dels Somnis)
Versió per a imprimirPDF version