carrers buits

Els espais buits, una oportunitat

Imatge: 
© BB Intervencions
El proper dijous 30 de juliol tindrà lloc la conferència online "Els espais buits, una oportunitat", a càrrec de BB INTERVENCIONS.

Un espai comercial buit és un espai sense vida, que amb el pas del temps es va degradant, es fa invisible i fins i tot desapareix, afectant la imatge de la ciutat, dels comerços veïns i de la ciutadania en general. Un espai comercial buit també és una oportunitat per generar canvis i donar resposta a noves necessitats. La reactivació comercial és un element clau per a la millora de la qualitat de vida de les persones i per la dinamització dels pobles i ciutats

En aquesta sessió reflexionarem sobre els espais buits i coneixerem l’experiència d’Espais en Transició, un projecte de revitalització comercial tant en l’àmbit urbà com rural, que té com a punt de partida la reactivació dels espais comercials buits. Amb una metodologia pròpia basada en l’aplicació estratègica d’idees innovadores, actua amb la finalitat de provocar una transformació positiva en el territori en benefici d’emprenedors/es, propietaris/es de locals, veïns/es i visitants.

Cal inscripció prèvia enviant un correu-e a comarquescentrals@coac.net
Les persones inscrites rebran un correu amb l'enllaç per seguir la sessió en directe.

L'acte es farà mitjançant la plataforma Microsoft Teams de connexió virtual.
Versió per a imprimirPDF version