Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general

Taller infantil 'Pampallugues de Nadal'

Imatge: 
© Col·legi d'Arquitectes de Catalunya (COAC)

Per desè any consecutiu, la Demarcació de Girona del COAC organitza el taller infantil ‘Pampallugues de Nadal’ per apropar l’arquitectura als infants durant les festes de Nadal construint el tradicional fanalet d’anar a esperar els Reis de l’Orient.

Aquest any, el taller adreçat a infants d’entre 5 i 12 anys, tindrà lloc a la seu de la Demarcació de Girona del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya, el dissabte 16 de desembre de 2023, a les 10 hores. Durant dues hores, les arquitectes Laia Escribà i Anna López guiaran als participants en la creació del fanalet que serà un modest homenatge a l’arquitecte neerlandès Aldo Van Eyck (1918-1999), un dels pioners a considerar el punt de vista dels infants en el desenvolupament dels seus treballs.

Durant el taller, tindrà lloc el tradicional esmorzar de coca amb xocolata que permet que els infants es coneguin, parlin, riguin tot fent una pausa.

Com que és la 10a edició i darrera per part de les comissàries, aquest any a més del taller us presentem una altra sorpresa: una exposició retrospectiva d’aquests 10 anys fent fanalets.

Que un any més, el fanalet posi llum a la foscor i serveixi perquè ses majestats reconeguin als infants el dia de la cavalcada, i portin la Llum de Nadal a totes les llars!

Material a portar:
Llapis i goma
- Mesurador de 30 cm
- Tisores i pega de barra
- Bata
Resta del material a càrrec del COAC

Direcció i comissariat: Laia Escribà Nadal i Anna Lòpez Alabert
Empreses col·laboradores:
   
Inscripcions tancades

Versió per a imprimirPDF version