Propers Actes

Del Dll, 06 setembre fins Dg, 19 desembre
Els dijous i els...

Exposició "L'Àlbum de l'Arquitecte: Denise...

Exposició "L'Àlbum de...

Del Dj, 23 setembre fins Dg, 31 octubre
Feiners, de 9 a 16.30...

Exposició “Premis AJAC XII”

Exposició “Premis AJAC XII”

Nois treballant al camp.

Presentació d'Arquitectura a les Aules 2020

Imatge: 
© Col·legi d'Arquitectes de Catalunya (COAC)
Ja estan obertes les inscripcions per participar a Arquitectura a les Aules 2020. El projecte s’inclou dins de la programació de la Setmana d’Arquitectura, que tindrà lloc del 7 al 17 de maig i que organitza el Col·legi d'Arquitectes conjuntament amb l'Ajuntament de Barcelona, la Fundació Mies van der Rohe, Construmat i ArquinFAD.Arquitectura a les Aules consisteix en la realització d'una sèrie de tallers i xerrades —impartits per arquitectes dins l'horari lectiu— perquè l’alumnat puguin observar, pensar i actuar seguint el fil de l'arquitectura del seu entorn més immediat. L’objectiu és aportar als infants una nova mirada sobre els espais que ens acompanyen, ens emocionen, fomenten relacions i generen dinàmiques d’inclusió.

Sessió informativa
El proper dimarts 12 de novembre a les 15.30 h tindrà lloc a plaça Nova l'acte de presentació d'Arquitectura a les Aules 2020. Ja comptem amb molts centres educatius i arquitectes apuntats, però volem explicar-vos més detalls per a tots aquells que teniu dubtes. Presentarà l'acte la presidenta de la Demarcació de Barcelona, Sandra Bestraten.

L’edició anterior va comptar amb la participació de 65 escoles i 4.000 alumnes, però tenim el convenciment que aquest any tindrem encara més escoles i farem més tallers.  A més, aquest any obrim l’Arquitectura a les Aules a altres ciutats.

Arquitectura a les Aules 5.0
Durant l'acte, es presentarà també Arquitectura a les Aules 5.0, una plataforma per localitzar en un mapa de Barcelona dibuixat per infants les escoles que van participar a la Setmana d’Arquitectura 2019, amb l’explicació i les imatges dels tallers que es van realitzar.

10 districtes, 10 festes
També parlarem sobre La Festa d’Arquitectura 2020, que es desenvoluparà els caps de setmana del 9 i del 16 de maig. A les Trobades d’Arquitectes dels districtes de Barcelona s'ha identificat un espai singular en cada districte per fer-hi una intervenció. Es buscarà també la implicació dels centres educatius que formin part del projecte d'Arquitectura a les Aules i la Festa estarà oberta a les entitats del barri i veïnat.

Es prega confirmació d'assistència.

Inscriu-te a Arquitectura a les Aules
Si ets arquitecte o estudiant d'arquitectura i vols participar duent a terme un dels tallers o xerrades d'Arquitectura a les Aules, apunta't abans del 29 de novembre! No cal que tinguis experiència.
Versió per a imprimirPDF version