Matèria Bosc

Matèria Bosc: Laia Torrents i Roger Aixut, Cabosanroque

Imatge: 
© RCR BUNKA Fundación Privada
Enguany el COAC coorganitza el Programa Obert que acompanya el Workshop Internacional que cada estiu organitzen RCR Arquitectes i RCR BUNKA Fundació Privada.

Aquest programa consisteix en un cicle d'11 conferències sobre arquitectura i paisatge, obertes al públic, amb la participació de destacats artistes i professionals provinents del món de l'arquitectura, la fotografia, les arts escèniques, la dansa, el món audiovisual i l'art sonor. Les conferències, que es retransmetran per streaming, s'acompanyen cada una d'una vídeo-creació.

En el marc d'aquest cicle, el proper dilluns 27 de juliol a les 20 h tindrà lloc una conferència a càrrec de Laia Torrents i Roger Aixut, de Cabosanroque. La xerrada anirà precedida per la projecció del vídeo "Waves" (República Xeca, 2017), de Vojtěch Domlátil.

La conferència es podrà seguir en directe a través del web d'RCR.

Cabosanroque és un duo d'artistes sonors que neix d'un nombrós col·lectiu musical format a Barcelona el 2001. A cavall entre les arts plàstiques i escèniques i la música experimental, el seu treball gira al voltant de les capacitats performatives de la màquina, l'objecte i el so. Des del 2015 són artistes residents a la Fundació Lluís Coromina, a Banyoles.

Cabosanroque està format per Laia Torrents (1976), llicenciada en Enginyeria Superior Industrial per la UPC i estudis superiors de Composició, Harmonia i Arranjaments, i Roger Aixut (1975) llicenciat en Arquitectura per la UPC.

Versió per a imprimirPDF version