Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general
mobil amb la app del coac

Jornada "La nova APP del Col·legi d'Arquitectes de Catalunya: més a prop de l'arquitecte i la ciutadania"

Imatge: 
© Col·legi d'Arquitectes de Catalunya (COAC)

Amb l’objectiu de potenciar espais de reflexió integradors i inclusius dins la Mobile Week Girona, un any més la Demarcació de Girona del COAC organitza una sessió emmarcada dins d’aquest esdeveniment. Així, el 7 de juliol, d’11 a 12 hores, tindrà lloc a la sala d’actes Rafael Masó, la sessió titulada La nova APP del Col·legi d'Arquitectes de Catalunya: més a prop de l'arquitecte i la ciutadania, a càrrec d’Isabel Bellot, adjunta a Direcció i directora d'Estratègia Digital del COAC, i dels directors d'arquitecturacatalana.cat, Aureli Mora i Omar Ornaque, d’AMOO STUDIO SCP, amb la presència de la degana del COAC, Assumpció Puig.

Aquesta nova eina, que funciona des del passat mes de juny, vol ser un nou canal de comunicació amb l'arquitecte i amb la ciutadania, més proper, àgil i en mobilitat, pensant en l'ús de les noves tecnologies i en com els arquitectes i les persones es relacionen avui en dia. L’eina també vol ser una finestra oberta a l’arquitectura catalana, ja que mostra les principals obres d'arquitectura que hi ha al voltant. Per poder veure com funciona, la presentació acabarà amb una ruta des de la Demarcació de Girona a la plaça del vi per tal de geolocalitzar les obres d'arquitectura que hi ha, passant per edificis com la Casa Salieti, la Casa Collage o la Casa Norat.

Dins la Mobile Week, la Demarcació de Girona també hi serà present amb una sessió titulada Una experiència innovadora per visitar projectes d'arquitectura, que tindrà lloc al Modern (c/ Nou del Teatre, 16. Girona), el 9 de juliol, de 10 a 10.50 hores. En ella Victor Terricabras, fundador de TopVR, i Isabel Bellot, adjunta a Direcció i directora d'Estratègia Digital del COAC, exposaran com la Realitat Virtual està revolucionant la relació entre arquitecte i ciutadà a través de diferents casos d'ús en l'àmbit de l'arquitectura. 

INSCRIPCIONS OBERTES
Activitat gratuïta. Places limitades. Inscripció obligatòria.

 MESURES COVID-19
L’acte complirà totes les mesures d’higiene i seguretat d’acord amb la normativa sanitària vigent.

Versió per a imprimirPDF version