Festes d’Arquitectura de Les Corts i L'Hospitalet: Curs de disseny d'elements d'espai públic amb materials sostenibles

Imatge: 
© Col·legi d'Arquitectes de Catalunya (COAC)
En el marc de les Festes d’Arquitectura de Les Corts i L'Hospitalet, el COAC organitza un taller per aprendre a dissenyar i construir elements per a l'espai públic, com poden ser jardineres o jocs infantils, amb materials sostenibles, concretament amb fusta i bambú.

El curs començarà amb dues sessions teòriques online, on s'explicarà com funcionen aquests dos materials en usos constructius. Aquestes sessions seran el dijous 16 de juliol: de 10 a 13 h es parlarà sobre el bambú i de 16 a 18.30 h sobre la fusta.

Durant la resta del mes de juliol i tot el mes de setembre tindrà lloc la fase de disseny per part dels estudiants, amb el suport dels professors (Greta Tresserra, bambú; Jaume Carcelés i Ninoska Juan, fusta).

El mes d'octubre, amb la celebració de les Festes d'Arquitectura, es construiran les estructures escollides d'entre tots els dissenys presentats. El dia 10 d'octubre serà el torn de Les Corts i del 16 al 18 d'octubre serà el torn de L'Hospitalet.

Inscripcions
Aquesta activitat és gratuïta, però cal inscripció prèvia.
Les persones inscrites rebran un correu electrònic amb l'enllaç per seguir la sessió online.

Per a més informació, pots veure el vídeo de l’arquitecta Greta Tresserra, de Bamboo HUB, publicat al canal Youtube del COAC, així com els vídeos publicats al web de Contorno Urbano.

El curs compta amb la col·laboració de l'Ajuntament de Barcelona, l'Ajuntament de L'Hospitalet, el Gremi Fusta i Moble, Contorno Urbano, Bamboo Hub, Fusta Constructiva, Les Planes Blocs Florida i Profusta.
 
Versió per a imprimirPDF version