Festa d’Arquitectura del Baix Llobregat: Cuidem els espais d’aprenentatge!

Imatge: 
© Col·legi d'Arquitectes de Catalunya (COAC)
Els propers 16, 17 i 18 d’octubre el COAC, a través del Grup d’Arquitectes del Baix Llobregat, organitza la Festa d’Arquitectura del Baix Llobregat. La festa forma part del conjunt d’activitats que el COAC va programar durant la Setmana de l’Arquitectura del mes de maig, però que es va haver de suspendre a causa de la pandèmia.

Els centres docents afronten el repte d’adaptar-se a la crisi sanitària i la situació d’emergència generada per la COVID-19. Sota el lema ‘Cuidem els espais d’aprenentatge’, la festa, que es desenvoluparà a l’IES Josep Lluís Sert de Castelldefels, se centra en la recerca de la innovació entre la comunitat educativa i l’arquitectura.

D’aquesta manera, més de 100 persones (estudiants, professors i famílies del centre) participaran en tallers, xerrades i una taula rodona per conèixer com aspectes com per exemple la renaturalització de patis poden ajudar a les escoles en una situació de pandèmia i contribuir a la millora del model educatiu actual.

Programa d'activitats on line
El proper dissabte 17 d'octubre d'11 a 12.30 h, tindrà lloc l'ESPAI SERT, que es podrà seguir en directe a través de Google Meet

El mateix 17 d'octubre, de 18 a 19 h, tindrà lloc la TAULA RODONA, que també es podrà seguir per Google Meet.

Crear xarxa i donar visibilitat a l’arquitectura
La Festa d’Arquitectura del Baix Llobregat és una de les diverses jornades d’activitats que el COAC, juntament amb els Grups Territorials, ha organitzat per a les properes setmanes. Una oportunitat per donar visibilitat a les bones pràctiques de l’arquitectura del nostre país en diversos àmbits, així com una ocasió única per teixir complicitats amb altres agents socials del territori.

Més informació
· Cartell i programa de la Festa
· Document de la Festa d’Arquitectura del Baix Llobregat que es va celebrar online durant el confinament.
Versió per a imprimirPDF version