Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general
Edifici peris+toral

Conferència "Construir i Habitar" per Peris+Toral Arquitectes

Imatge: 
© José Hevia

El dijous 27 de gener a les 19.30 h, tindrà lloc la conferència "Construir i Habitar" a càrrec de Peris+Toral Arquitectes, a la sala d'actes del COAC Lleida.

Des del seu estudi de Barcelona, Peris+Toral Arquitectes retroalimenten la pràctica amb una investigació continuada en els àmbits de l’habitatge públic col·lectiu i l’espai urbà, sota la línia del pensament que situa a l’individu com a centre de l‘acció i a l’arquitecte com a agent social.

Marta Peris i José Toral suggereixen escenaris en els quals l’usuari pren el relleu d’habitar i aspiren a replantejar els estàndards del programa per donar resposta a les formes d’habitar que la societat precisa en cada moment.

Ambdós combinen la seva pràctica professional amb la docent com a professors de Projectes de l’Escola Tècnica Superior dArquitectura de Barcelona, on es van formar.

En l’àmbit acadèmic, Marta Peris presentà la seva tesis doctoral “La casa japonesa a través del cine de Yasujiro Ozu” el 2016, publicada amb el títol “La casa de Ozu” el 2019.

El seu treball ha estat reconegut amb el Premi Arquitectura i Urbanisme en la BEAU 2021, Premi FAD 2021 d’Opinió, Gold Label Best Architects 22 Award, Premi Europeu di Architettura MATILDE BAFFA UGO RIVOLTA 2021, Premi MAPEI a l’Arquitectura Sostenible 2021, Premi CATALUNYA CONSTRUCCIÓ 2021 -Innovació a la construcció 2018,  guanyador del LIVE CHALLENGE AWARD de BAUMIT, Shortlisted EU MIES AWARD 2017, Premi EMPORIA d’Arquitectura Efímera 2017, Premi d’Arquitectura en Galvanizat ATEG 2016 i Premi AJAC Joves Arquitectes 2009 i 2010.

Accés a la conferència: Aforament limitat per això cal confirmar assistència al telèfon 973 23 40 51 o al correu: junta.lle@coac.net.

En cas que no pugueu assistir a l'acte, us demanem que ens informeu el més aviat possible per tal d'alliberar la plaça per una altra persona.

Versió per a imprimirPDF version