Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general
Arquitectura efímera

Cicle "Les obres i els seus arquitectes". Episodi 1: 3a Cara de la lluna

La Demarcació de Girona del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya (COAC) posa en marxa el pròxim divendres, 7 de maig, a les 20 hores, el cicle ‘Les obres i els seus autors’, que donarà a conèixer a les obres premiades a la 23a edició dels Premis d’Arquitectura de les Comarques de Girona 2020. El tret de sortida el donarà ‘3a cara de la lluna’, de Pep Admetlla i Isaki Lacuesta, obra premiada en la categoria Efímers.


La situació sanitària generada per la pandèmia de la Covid-19 ha obligat la Demarcació de Girona del COAC a variar el format tradicional de conferència i visita a l’obra per presentar els projectes premiats. Aquest any es portarà a terme mitjançant sis episodis que es podran visualitzar a través del canal de YouTube de la Demarcació de Girona del COAC.
 
‘Les obres i els seus autors’ s’emetrà tots els divendres, del 7 de maig al 18 de juny, a les 20 hores, i presentarà les obres premiades de les quatre categories: Arquitectures, Interiors, Paisatges i Efímers.

Pròxima emissió
14 de maig – 20 hores
Can Sau, d’Eduard Callís i Guillem Moliner – unparelld’arquitectes- i Quim Domene. Obra premiada en la categoria Paisatges

Recordeu que podeu trobar tota la informació dels Premis d’Arquitectura de les Comarques de Girona 2020 al web www.premisarquitecturagirona.cat, on també hi ha un espai dedicat a les obres que configuren aquests premis des de l’any 1997.

Els Premis d'Arquitectura de les Comarques de Girona són possibles gràcies a les empreses que donen suport a la Demarcació de Girona del COAC: Jung, com a patrocinador principal; Brancós Ceramics, Compac, iGuzzini, Itisa i Technal, com a patrocinadors, i Arcadi Pla SA, Arquia, Ascensors Serra, Boffi – De Padova, HNA – Germandat Nacional d’Arquitectes, IRSAP, Palahí, Plantalech, Tendències Girona i Vidresif, com a col·laboradors.

Versió per a imprimirPDF version