Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general

ArquiVolta Ebre: Les Cases de l'Escola

Imatge: 
© Arxiu General Diputació Tarragona

Atenent la magnífica resposta dels assistents a la passada edició de l’Arquitectour, activitat amb què a la Demarcació de l'Ebre commemorem el Dia Mundial de l'Arquitectura, tornem a convocar aquesta activitat per al diumenge 11 de juny, sota el títol LES CASES DE L’ESCOLA.

Com ja sabeu, l’Escola d’Art i Disseny de la Diputació a Tortosa, ara l'Escola per l'Art i la Cultura de la Diputació de Tarragona, celebra els seus 70 anys de presència a Tortosa. Per aquest motiu, s’organitza conjuntament amb la Demarcació de l’Ebre del COAC, la visita a les seus històriques d’aquesta septuagenària escola.

Així, sota el lema LES CASES DE L’ESCOLA, accedirem a tres dels immobles patrimonials que han hostatjat l’esmentat centre docent: el Palau Oriol i l’antic Convent i Església de Sant Joan de Jerusalem, de forma presencial, i el Palau dels Barons de Purroy, virtualment.

La ruta arquitectònica és oberta a tothom, gratuïta i organitzada en grups reduïts. Atès que les places són limitades, caldrà inscriure’s per telèfon (977 44 19 72) o via correu electrònic (secr.tor@coac.net).

Versió per a imprimirPDF version