Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general

Sessions d'Urbanisme Comparat: Londres

Imatge: 
© Transport for London

L’Agrupació d’Arquitectes Urbanistes del COAC (AAUC) reprèn les sessions d’Urbanisme Comparat. La segona sessió del 8è cicle tindrà com a títol “El nou Pla de Londres i el rol de l'Autoritat Metropolitana de Transport” i tindrà lloc el proper dijous 7 de març a les 19 h. La sessió, a càrrec de Claudia Peñaranda, es farà a l’Aula 2 de l’Escola Sert (c. Arcs 1-3, 5a planta).

Es requereix inscripció prèvia.

El nou Pla de Londres i el rol de l'autoritat metropolitana de transport
La primera part de la presentació explicarà a grans trets com encaixa el Pla de Londres en el sistema de planificació urbana anglès, quins canvis proposa el nou Pla i amb quins mecanismes contribueix a executar-lo l'Autoritat Metropolitana de Transport. La segona part se centrarà en dos projectes específics de Transport for London: la definició de la xarxa per a bicis i la proposta per al concurs nacional "Fons d'Infraestructura per a Habitatge".

Claudia Peñaranda, Planificadora urbana principal a Transport for London
La conferenciant és Doctora Arquitecta per la UPC. Va formar part de l'equip redactor (Jornet Llop Pastor) del POUM de Montmeló, que va obtenir el primer premi de la XI Biennal Espanyola d'Arquitectura i Urbanisme el 2011. Entre 2016 i 2017 va dirigir l'equip que va definir i va prioritzar la xarxa estratègica per a bicis de la regió metropolitana de Londres. En 2018 va formar part de l'equip que va produir la proposta guanyadora del concurs nacional "Fons d'Infraestructura per a Habitatge" (Anglaterra, 2018).

Versió per a imprimirPDF version