Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general

Jornada tècnica: Noves construccions de pedra seca en el paisatge rural i urbà

Imatge: 
Noves construccions de pedra seca en el paisatge rural i urbà
El proper dimecres 31 de maig tindrà lloc a la Demaració de l'Ebre del COAC la jornada tècnica "Noves construccions de pedra seca en el paisatge rural i urbà", organitzada pel Consorci per al Desenvolupament del Baix Ebre.

Amb aquesta jornada es posarà en relleu la importància dels elements de pedra com a recursos de desenvolupament turístic i econòmic dels àmbits rurals. Alhora es donarà una visió del gran paper de la pedra en el món de la construcció i els diversos oficis que han estat vinculats amb aquest element al llarg del temps. 

En relació amb aquesta rellevància, es coneixerà l’estat en què es troba la declaració de la tècnica de la pedra seca com a patrimoni de la humanitat i es presentarà una aplicació (app) per catalogar i difondre les diverses construccions de pedra seca que encara conserva el nostre país. Com a objectiu principal es vol fer palesa la importància d’aquest element per tal que el territori la conegui i li doni el valor que mereix.

L'acte comptarà amb les intervencions de Dani Andreu, president del Consell Comarcal del Baix Ebre; Antoni López Daufí, arquitecte i vocal de Cultura de la Demarcació de l'Ebre del COAC; Jordi Terrades, gerent de l’Associació Desenvolupament Rural Integral de la zona Nord Oriental de Catalunya; Rubén Alegria Maureso, gerent del Consorci per al Desenvolupament del Baix Ebre i Montsià.
Versió per a imprimirPDF version