Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general

Jornada: Renaturalitzar la ciutat

Imatge: 
© Roberto Soto
El proper dimecres 14 de juny, l'Agrupació Arquitectura i Sostenibilitat del COAC (AuS) organitza la segona jornada dedicada al verd urbà, aquest cop amb el títol "Renaturalitzar la ciutat".

Programa:

18:30h  Presentació a càrrec de Núria Pedrals, presidenta d'AuS.

18:40h  Infraestructura verda urbana: renaturalitzar la ciutat, a càrrec de Frederic Ximeno.
Frederic Ximeno és biòleg i tècnic urbanista, comissionat d’Ecologia de l’Ajuntament de Barcelona des del 2016. Treballa en els àmbits del medi ambient, l’urbanisme, la planificació i gestió ambiental i climàtica des de fa vint-i-cinc anys. Durant quatre anys fou Director General de Polítiques Ambientals i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya, on va impulsar l’arquitectura de les polítiques de canvi climàtic, l’avaluació ambiental estratègica de plans i programes, i la cooperació internacional en matèria ambiental, entre altres.

19:20h  El cicle de l'aigua en el paisatge urbà, a càrrec de Roberto Soto.
Roberto Soto és arquitecte, i treballa en la redacció i direcció de projectes i obres d’espai públic a Barcelona Gestió Urbanística (Bagursa-Ajuntament de Barcelona), on porta més de 12 anys investigant l’aplicació de SUDS (Sistemes urbans de drenatge sostenible) en l’espai públic. Ha estat professor de projectes a l’Escola d’Arquitectura La Salle i als cursos d’estiu de la Universitat de Santander. És doctorand en energia i mediambient en l’arquitectura.

20:00h Col.loqui

20:30h Cloenda

Pots tornar a reviure la jornada amb el següent vídeo:

Versió per a imprimirPDF version