Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general

Arquitectour Ebre 2017

Imatge: 
© Col·legi d'Arquitectes de Catalunya (COAC)
Amb motiu del Dia Mundial de l'Arquitectura, la Demarcació de l'Ebre del Col·legi d'Arquitectes de Catalunya va començar, l'any passat, l'Arquitectour: visites guiades a edificis emblemàtics del patrimoni arquitectònic ebrenc.

L'excel·lent acollida obtinguda en aquella primera edició ens ha animat, enguany, a continuar aquesta iniciativa tot seleccionant tres edificis de referència de la ciutat de Tortosa: el Seminari Diocesà, l'antic Cinema Fèmina i l'antic edifici del Banc d'Espanya (actual seu de la UNED).

Aquesta ruta arquitectònica, oberta a tothom, gratuïta, guiada per arquitectes experts i organitzada en grups reduïts, tindrà lloc els matins dels dies 21 i 22 d'octubre. Atès que les places són limitades, cal inscriure's per telèfon al 977 44 19 72 o per correu electrònic a secr.tor@coac.net.

Es comptarà amb la participació mediàtica de la comunitat d'instagramers de Tortosa i de l'Ebre. Les imatges captades per tots els visitants es podran pujar a Instagram amb l'etiqueta #arquitectour_ebre.
Versió per a imprimirPDF version