Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general
Contenidors d'Art: Barozzi-Veiga

Contenidors d'Art: Barozzi-Veiga

Imatge: 
© Barozzi Veiga

La Demarcació de Comarques Centrals del COAC, juntament amb ACVIC. Centre d’Arts Contemporànies, organitzen el cicle de conferències "Contenidors d’art", coordinat per l'arquitecte Ferran Blancafort.

Els actes de commemoració del 10è aniversari d’ACVIC. Centre d’Arts Contemporànies són una bona ocasió per parlar i debatre sobre els llocs de l’art, els contenidors on podem observar, viure i gaudir de les diverses manifestacions artístiques.

A través de tres conferències al voltant de tres espais significatius ens podrem endinsar en la configuració d’arquitectures que creen les atmosferes necessàries perquè el receptor, que és qui tanca el procés artístic, pugui gaudir d’una experiència enriquidora. Tres bons exemples d’arquitectura al servei de l’art.

La última conferència del cicle és:

Dimecres, 24 de novembre 
MUSÉE CANTONAL DES BEAUX-ARTS LAUSANNE 
Estudi Barozzi - Veiga 
Fabrizio Barozzi (1976)va estudiar arquitectura a l’Istituto Universitario di Architettura di Venezia i va completar els estudis acadèmics a la Escuela Técnica Superior de Arquitectura de Sevilla i a l’École d’Architecture de Paris La Villette. Des de l’inici de la seva carrera ha combinat l’activitat professional i acadèmica. Enllaç per seguir la conferència en streaming

Les conferènciès tindran lloc a la Seu de Vic del Col·legi d’Arquitectes (Pl. Bisbe Oliba, 2) a les 19h. També es podrà seguir en streaming a través del canal YouTube de COAC.

Podeu consultar el programa complet aquí.

Versió per a imprimirPDF version