Acte de lliurament dels Premis AJAC XII

Acte online de lliurament dels Premis AJAC XII

Imatge: 
AJAC
ATENCIÓ: Arran de la situació sanitària, s'ha cancel·lat l'acte presencial al pavelló Mies van der Rohe, i es durà a terme només en format online. Així, a les 21 h s'estrenarà el vídeo-acte al canal de Youtube de l’AJAC.

L'entrega dels Premis de l’Agrupació de Joves Arquitectes de Catalunya (AJAC) ha estat, tradicionalment, un acte festiu i un lloc de trobada per compartir experiències i crear xarxes entre tots els joves arquitectes. Malgrat el context que estem vivint, volem que enguany també ho sigui. Per això, el proper dijous 15 d’octubre a les 19.30 h celebrarem l'acte en un format semi-presencial, sota el nom “AJAC A LA FRESCA”.

L’acte, que tindrà lloc al Pavelló Mies van der Rohe de Barcelona, consistirà en la projecció d'un curtmetratge amb l'entrega dels premis a l’aire lliure, com si es tractés d’un cinema a la fresca. L'acte serà conduït pel comunicador Òscar Dalmau, i comptarà amb actuacions musicals i intervencions culturals d’arquitectes, recollint l'esperit multidisciplinar de la professió. El curt es projectarà in situ, i es podrà visualitzar també a través de Youtube. Al final de la jornada, i només en el format presencial, es farà un col·loqui i posarem en comú alguns temes que ens preocupen actualment als joves arquitectes.

Durant l'acte, també tindrà lloc la inauguració de l'Exposició amb les propostes guanyadores, amb un disseny a mans de les guanyadores del concurs d’aquesta edició 2020, Íngrid Bru i Aida Adcock. Properament, l’exposició itinerarà per diferents seus del COAC i punts del territori català.

Premis AJAC
Els Premis de l’Agrupació de Joves Arquitectes de Catalunya (AJAC) van néixer el 1996 amb el propòsit de mostrar a la societat el potencial i l’elevada qualitat de la feina dels joves arquitectes i proporcionar-los difusió. Aquest any, han participat als Premis AJAC més de 200 propostes. El premi consisteix en la publicació de totes les propostes guardonades en un llibre, una exposició itinerant i les jornades "Inexperiències”, on cada un dels premiats té l’oportunitat d’explicar el seu treball davant el públic i generar debat.
Versió per a imprimirPDF version