Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general
Avantguarda | [G] Grup de debat | Vivas Arquitectos + Josep Bunyesc + Maria Sisternas · 'desenvolupament sostenible en obra pública'

Avantguarda | [G] Grup de debat | Vivas Arquitectos + Josep Bunyesc + Maria Sisternas · 'desenvolupament sostenible en obra pública'

Imatge: 
© Vivas Arquitectos + Josep Bunyesc + Maria Sisternas
Dins de la programació cultural del cicle AVANTGUARDA, tenim l'oportunitat de participar en el grup de debat format per Vivas Arquitectos, Josep Bunyesc i Maria Sisternas, amb la temàtica d'ecologisme 'desenvolupament sostenible en obra pública'. Modera l'acte el Daniel Muñoz.

Vivas Arquitectos es un estudi fundat a Barcelona el 2006, treballa aplicant cirteris que tenen en consideració a un mateix nivell tant qüestions formals, materials i funcionals com a econòmiques, mediambientals i socials que garanteixin el desenvolupament sostenible dels projectes.

Josep Bunyesc reconegut amb diversos premis per la seva trajectòria professional amb la construcció d'habitatges de baix consum energètic i sostenibles.

Maria Sisternas directora general de l’INCASOL (Institut català del sol) com a principal agent de desenvolupament urbà de Catalunya i l’instrument de la Generalitat per implementar polítiques d’habitatge i urbanisme.

En finalitzar el debat es farà un sopar-col·loqui amb els ponents al restaurant Barhaus. Us hi podeu apuntar enviant un correu a comunicacio.tar@coac.netPreu del sopar 22€.

El cicle AVANTGUARDA està dividit en quatre grans apartats: ecologisme, experimentalisme, comunicacionisme i academicisme. El format d’aquests quatre apartats i en dies diferents serà el d'una conferència [C], un grup de debat [G] i una master class [M] al mes.

 

#COACTarragona

logo del coac

Versió per a imprimirPDF version