imagotip Centre Obert d'Arquitectura

Per al Dia Mundial de l'Arquitectura, el COAC presenta el Centre Obert d'Arquitectura

Imatge: 
© Centre Obert d'Arquitectura
El dilluns 4 d'octubre, coincidint amb el Dia Mundial de l'Arquitectura, el COAC presenta el Centre Obert d'Arquitectura.

www.centreobertarquitectura.com

Es tracta d'un nou interlocutor cultural concebut com a espai de coneixement i cultura arquitectònics per estimular el vincles de l’arquitectura amb la societat, fomentar la recerca arquitectònica i potenciar el seu paper innovador. 

  • Concentrar per difondre, acollir per descobrir, mostrar per gaudir
    Amb el Centre Obert, impulsat pel Col·legi d'Arquitectes de Catalunya, es donarà més projecció a la vessant cultural que el COAC fa tants anys que promou.

    D'aquesta manera, gràcies a la seva organització com a espai multicèntric -amb 11 seus repartides arreu del territori català-, es durà a terme una programació semestral per recollir i difondre el coneixement i cultura arquitectònics basat en la riquesa dels fons documentals custodiats pel COAC.
El nou Centre Obert d'Arquitectura neix amb la voluntat d'esdevenir un punt neuràlgic de coneixement arquitectònic pioner a l'estat i amb projecció internacional.


Per conèixer més en detall el projecte, la imatge, la programació, els objectius i les fites principals, no us perdeu la presentació del proper 4 d'octubre. 

A l'acte de presentació hem comptat amb la participació de la degana del COAC, Assumpció Puig, i el director del Centre Obert d’Arquitectura i vocal de Cultura del COAC, Josep Ferrando.

Veure vídeo de la presentació :Versió per a imprimirPDF version