Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general
exposició

Tot un món de pedra en sec

Tot un  món de pedra en sec és un material pedagògic creat en el marc del projecte LEADER Col·labora x Paisatge. El seu objectiu és donar a conèixer el patrimoni de Pedra en Sec de Catalunya i, específicament, de les Terres de l’Ebre a tot el públic en general, i especialment a la gent més jove.

L’exposició consta de 28 panells de fusta, que s’encaixen entre ells sense elements específics d’unió (en clara referència a la tècnica de la pedra seca) i que es pot muntar en diferents formats segons la creativitat i l’espai disponibles. Aquests panells expliquen les principals tipologies constructives de pedra seca a casa nostra, els materials i les eines de treball així com altres elements essencials per comprendre aquest patrimoni i la seva importància com a vertebrador del territori i com a constructor de paisatge.

L’activitat ha estat coordinada pel Grup d’Acció Local LEADER Consorci per al Desenvolupament del Baix Ebre i Montsià i el contingut dels mòduls ha estat generat per Antoni López Daufí, arquitecte i membre de la Junta Directiva de la demarcació de l’Ebre del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya.
Versió per a imprimirPDF version