Propers Actes

Del Dll, 06 setembre fins Dg, 19 desembre
Els dijous i els...

Exposició "L'Àlbum de l'Arquitecte: Denise...

Exposició "L'Àlbum de...

Del Dj, 23 setembre fins Dg, 31 octubre
Feiners, de 9 a 16.30...

Exposició “Premis AJAC XII”

Exposició “Premis AJAC XII”

Conferència "Relacions i context: unes cases de Cadaqués"

Conferència "Relacions i context: unes cases de Cadaqués"

Imatge: 
© Michael Moran

Entre les activitats emmarcades amb l’Arquitectour Girona 2019. Revisitant l’arquitectura moderna de Cadaqués, el dijous dia 10 d’octubre, a les 19.30 hores, s’ha programat la conferència "Relacions i context: unes cases de Cadaqués" amb Fernando Villavecchia i Eileen Liebman, a la Sala Rafael Masó de la Demarcació de Girona del COAC.

El dissabte 12 d’octubre, els mateixos arquitectes participaran en la ruta pel nucli antic de Cadaqués, ja que obriran les portes de la Casa Villavecchia, de Federico Correa i Alfons Milà, i la Casa EM26, de la qual en són els arquitectes.

Aquesta conferència i la visita s’organitzen en el marc del Dia Mundial de l’Arquitectura, que enguany és el dilluns 7 d’octubre.

Liebman Villavecchia Arquitectes
Fernando Villavecchia és arquitecte per l'Escola Tècnica Superior d’Arquitectura de Barcelona. Va formar part de la redacció de la revista "Arquitecturas Bis" i ha estat professor de Projectes a l'Escola d’Arquitectura del Vallès durant vint anys. 

Eileen Liebman és llicenciada en Belles Arts per la Washington University de Sant Louis. Va fer estudis de postgrau a l’ITESO de Guadalajara (Mèxic) i és màster en arquitectura per la University of Califòrnia, a Los Angeles. També va ser assistent del Comissariat de l’exposició "Ciutats, Cantonades" al Fòrum de les Cultures a Barcelona, i ha estat professora convidada al curs de l'Escola d'Arquitectura de la Universitat d'Illinois, (Chicago) a Barcelona.

Des del 1987 comparteixen el despatx professional Liebman Villavecchia Arquitectos juntament amb les arquitectes Mireia Comajuncosa i Ana Bracons.

 

Versió per a imprimirPDF version