Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general
Cap de Creus.

Debat 2020: Turisme i Economia

Imatge: 
© PTCB
Després de l’aturada a causa de l’arribada de la Covid-19, el passat 9 d'octubre va tenir lloc el seminari en línia La Represa del Debat 2020, que va posar les bases per celebrar les 3 darreres jornades del Debat 2020. El turisme a les comarques gironines, que tindran lloc entre novembre i desembre.

La següent sessió està dedicada al Turisme i Economia i tindrà lloc en línia el dijous 5 de novembre, de 10 a 14 hores. L'obertura anirà a càrrec del Dr. Joan Cals, catedràtic emèrit d'economia per la UAB i impulsor dels Debats Costa Brava del 1976 i 2004. Seguidament, hi haurà dues taules rodones centrades en la perspectiva econòmica del turisme a Girona i de les eines de política turística. La cloenda anirà a càrrec de l'Honorable Sr. Pere Aragonès, vicepresident del Govern i Conseller d'Economia i Hisenda.

Consulta el programa sencer.

INSCRIPCIONS GRATUÏTES OBERTES
La inscripció a la plataforma Zoom és gratuïta. Cal omplir aquest formulari Jornada Turisme i Economia. Un cop us registreu tindreu l'enllaç des d'on connectar-vos. També es podrà seguir l'acte en directe a través del Canal de Youtube de la Taula Gironina de Turisme i 
Versió per a imprimirPDF version