Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general

Si t'agrada córrer ja et pots inscriure a la VIII Cursa Intercol·legial Sabadell Professional 2017

Imatge: 
VII Cursa Intercol·legial Sabadell Professional
La 8a edició de la Cursa Intercol·legial Sabadell Professional, en la qual el COAC hi participa com a organitzador, ja té data: dissabte 22 d'abril. 

Es tracta d'una cursa anual organitzada per 19 col·legis i associacions professionals de Catalunya i oberta als col·legiats i membres de les entitats participants, així com als seus familiars i amics, sempre que siguin majors d'11 anys.

La sortida serà a les 9 h al Passeig Olímpic del Port Marítim de Barcelona, amb un circuit de 10 km per als adults i de 5 km per a la categoria infantil.

Cada participant rebrà la samarreta tècnica, una bossa amb obsequis dels col·laboradors i l'avituallament. Com a novetat d'enguany, es diposarà de cronometratge amb xip, de manera que la inscripció amb xip propi serà de 10 € (gratuïta per a la categoria infantil) i de 12 € per als corredors que lloguin xip (2 € per a la categoria infantil).

Al final de la cursa es donaran els premis als guanyadors de cada categoria —infantil, júnior, sènior i veterà— i se celebarà un sorteig obert a tots els participants.

Per formalitzar les inscripcions o consultar informació complementària es pot consultar el web de la cursa o el compte twitter. Les places són limitades a un total de 500 corredors i s'ompliran per ordre d'inscripció. Per apuntar-s'hi s'haurà d'omplir el formulari d'inscripció i caldrà identificar-se com a arquitectes amb el número de col·legiat.

La data límit d'inscripció finalitza el 21 d'abril.


Versió per a imprimirPDF version