Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general
Presentació del llibre "L'Escola Expandida. Repensem els espais d'aprenentatge"

Presentació del llibre "L'Escola Expandida. Repensem els espais d'aprenentatge"

El proper 1 de desembre a les 18.30 h tindrà lloc la presentació del llibre "L'Escola Expandida. Repensem els espais d'aprenentatge"⁣, amb la participació dels arquitectes Adrià Vilajoana i Simona Cerri i de la presidenta de la demarcació de Barcelona, Sandra Bestraten.

Fa molt que l’Escola està al centre d’un debat que crida a la necessitat de canvis i l’exigència de repensar els espais d’aprenentatge. L’emergència sanitària i climàtica ens obliga a reconsiderar prioritats, com ara la relació entre l’escola, el territori i la comunitat.
La proposta pretén interactuar amb aquests espais i interpretar-los des d’una mirada i actitud experiencial, per entendre aquestes infraestructures com un laboratori col·lectiu on experimentar i conèixer l’espai que ens envolta.
Uns espais d’oportunitat per explorar, analitzar, repensar i transformar l’entorn proper al voltant de l’habitabilitat i el confort des de l’acció col·lectiva, implicant el conjunt de la comunitat educativa per respondre a les necessitats de les pròpies usuàries i generar eines per decidir i actuar cap a una transició energètica, social i ambiental.
Els espais d’aprenentatge van més enllà del continent o del recinte; i és des d’aquesta idea que sorgeix el concepte d’escola expandida, de l’oportunitat d’explorar-ne permanentment els límits, perquè l’important són els processos i interrelacions que s’hi generen.

Amb aquest llibre volem compartir experiències, mirades i maneres de fer, per contribuir a construir i a articular nous espais d’aprenentatge, defensant una aproximació col·lectiva des d’una Arquitectura Social i Solidària.*Entrada lliure fins a completar l'aforament. 

També es podrà seguir la presentació a través del canal d'Instagram de La Capell. Clica aquí per seguir l'acte. 
Versió per a imprimirPDF version