Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general
Superilles: mobilitat alternativa

La Mobilitat en la 1a sessió del cicle de debats sobre Superilles

Imatge: 
© Col·legi d'Arquitectes de Catalunya
El 22 de setembre a les 17.30 h arrenca el cicle de debats Superilles, cap a un nou model de ciutat, amb una sessió dedicada a la mobilitat.Les jornades tenen per objectiu debatre i aprofundir sobre les necessitats actuals de la ciutat del segle XXI per ajudar, així, a construir entre tots un model de ciutat moderna, la ciutat que volem per al present i per al futur. Un model de ciutat basat amb un projecte urbà que respongui a criteris d'optimització, reciclatge urbà i amb l'objectiu últim de benestar i salut de les persones.

En aquest primer debat, Mobilitat alternativa, es repassarà el model de planificació de Barcelona des de la intervia de Cerdà fins al projecte de les superilles, i com s'ha ajustat el model de ciutat a partir de l'evolució en el transport i mobilitat de les persones. Consulteu més informació del contingut del debat

Els 5 debats que es duran a terme estan coordinats per Guim Costa, vicedegà del COAC; Sebastià Jornet, arquitecte urbanista, i Salvador Rueda, ecòleg, i cada una de les sessions compta amb la participació de diversos experts.

En aquesta ocasió, comptarem de moment amb la confirmació de participació de Xavier Abadia, Oriol Biosca, Jaume Carné, Carles Conill, Adrià Gomila, Jordi Julià, Pere Macias, Xavier Matilla, Javier Ortigosa, Josep Parcerisa, Lluís Puerto, Miquel Roa, Estanislau Roca, Bettina Schaefer, Ole Thorson, Andreu Ulied i Manuel Valdés.

Vídeo de la jornadaPrograma de debats

Mobilitat alternativa 
   Dimarts 22 de setembre

Espai públic i espai col·lectiu
   Dimecres 30 de setembre

Salut, benestar i canvi climàtic 
   Dimarts 6 d'octubre 

Ciutadania, dret i valor econòmic
   Dimarts 13 d'octubre

Urbanisme, paisatge i disseny urbà
   Dimarts 20 d'octubre


Amb la participació de:
                          
Versió per a imprimirPDF version