Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general

ELISAVA Masters’ Talks: Design for the Times

La sisena i darrera sessió del nou cicle d’Elisava Masters’ Talks és a càrrec de Gail Bichler, directora creativa del New York Times Magazine on dirigeix l'equip creatiu responsable del disseny i la direcció artística de The Magazine i els seus suplements. Ella i el seu equip han guanyat nombrosos premis pel seu disseny imprès i interactiu d'organitzacions com l'Art Directors Club, la Society of Publication Designers, D&AD, l'American Institute for Grafic Arts, el Type Directors Club i Creative Review, entre d'altres. gail ha ensenyat i donat conferències a nivell internacional. És membre de l'Alliance Graphique Internationale i antiga membre de la junta de la Society of Publication Designers.

La sessió és gratuita però cal inscriure's aquí

Elisava Masters’ Talks
La segona edició d'aquest cicle de conferències es desenvolupa entre novembre de 2022 i maig de 2023 amb ponències a càrrec de creatius internacionals de primer nivell. La proposta vol abordar l'actualitat del disseny amb un programa de sis xerrades en les quals es compartiran experiències professionals sobre disseny, comunicació, arquitectura, art i innovació.

Els convidats d'aquesta segona edició encapçalen les llistes i les tendències del disseny contemporani, enginyeria i creativitat a nivell mundial, disciplines en les quals Elisava és referent en la seva oferta educativa des de fa més de 60 anys.

Sessions
Sessió 1: 30 de novembre - Viviane Stappmanns, comissària d'exposicions del Vitra Design Museum
Sessió 2: 25 de gener - Luna Maurer, dissenyadora d'interacció i artista de disseny multimèdia, co-directora de studiomoniker.com
Sessió 3: 22 de febrer - Amica Dall, membre fundadora d'Assemble, col·lectiu centrat en els processos socials i materials d'arquitectura, art, disseny urbà i investigació.
Sessió 4: 22 de març - Jesper Kouthoofd, cap de disseny, fundador i CEO a Teenage Engineering
Sessió 5: 12 d'abril - Lev Manovich, teòrico de la cultura digital, escriptor, artista i professor de The City University of New York.
Sessió 6: 31 de maig - Gail Bichler, directora creativa del New York Times Magazine.
Versió per a imprimirPDF version