Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general

El COAC acull el 3r Congrés Internacional Picasso i Identitat

Imatge: 
III Congrés Internacional Picasso
El Col·legi d'Arquitectes de Catalunya acollirà part del III Congrés Internacional Picasso, organitzat pel Museu Picasso i la Fundació Palau Centre d’Art.

El Congrés, que tindrà lloc del 27 al 29 d’abril, acull la participació d’acadèmics, investigadors i estudiants d’arreu del món, en un fòrum on podran compartir el seu coneixement i treballs de recerca sobre l’obra i figura de Picasso.

Aquesta edició del Congrés, celebrat des del 2015 a iniciativa del Musée Picasso-Paris, es dedicarà a Picasso i Identitat, un concepte que abraça una gran diversitat de possibilitats i que ha tingut en compte la programació dels museus Picasso de París i de Barcelona.

L’exposició que es mostrarà a Barcelona durant aquest període, "Picasso. Retrats", és una revisió del concepte del retrat a l’obra de l’artista, mentre que el Musée Picasso-Paris presentarà una mostra dedicada a Olga Picasso (Khokhlova).

Els actes del Congrés tindran lloc els dies 27 i 28 d'abril a la Sala d'Actes del COAC (plaça Nova, 5. Barcelona) i el dia 29 d'abril a l'Hotel Colón Thalasso Termal de Caldes d'Estrac.


Descarrega aquí el programa del Congrés.

Podeu consultar les ponències del Congrés i descarregar la Memòria al web del Congrés.
Versió per a imprimirPDF version