Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general
Canvi climàtic

El Centre Obert organitza un cicle de debats sobre el Repte Climàtic

Imatge: 
© NASA
El 22 de febrer arrenca un nou cicle de debats oberts i transversals que té per objectiu fer un recorregut sobre les causes i les exigències del Repte Climàtic, reflexionant sobre el necessari canvi de model productiu i energètic, i fent una reflexió final sobre el territori i la ciutat.

El canvi climàtic és un dels reptes més importants als quals ha de fer front la societat del segle XXI i és imprescindible que tothom ens en corresponsabilitzem i que ningú en quedi a un costat.

És necessari promoure accions socials i incorporar canvis importants en la política pública amb l’objectiu de mitigar les emissions contaminants i implementar mesures d’adaptació als seus efectes que, a dia d’avui, ja són inevitables. Al mateix temps, cal dur a terme una intensa tasca en matèria d’informació, comunicació i educació per a que la societat actuï amb coneixement de causa i prengui consciència de la necessitat i la urgència de la implementació d’aquests canvis.

La jornada que dona el tret de sortida al cicle del Repte Climàtic, i que porta per títol Casualitat històrica o acció antropogènica: canvis del model productiu, té per objectiu compartir coneixement i reflexionar de manera col·lectiva sobre els riscos en què incorre la nostra societat en cas de no dur a terme, de manera urgent i responsable, les mesures indicades reiteradament.


Programa i inscripció a les sessions:

Casualitat històrica o acció antropogènica: canvis del model productiu, dimarts 22 de febrer
- La gestió dels recursos: del pou al flux, dimarts 1 de març
Nous vectors energètics i reptes tècnics, dimarts 10 de març
Territori i energia: el territori com a xarxa de captació, dimarts 15 de març
El territori que s'esdevé: biodiversitat, model agroalimentari, despoblament, turisme..., dimarts 22 de març
La ciutat que s'esdevé: eines per a la transformació urbana, dimarts 29 de març
Versió per a imprimirPDF version