Participa en l’elecció del Premi de l’Opinió 2020

Imatge: 
© Col·legi d'Arquitectes de Catalunya (COAC)
A través de l’apartat Vota de la pàgina web dels Premis d’Arquitectura de les Comarques de Girona, la ciutadania pot decidir quin serà el projecte que obtindrà el Premi de l’Opinió 2020. En aquest espai s’hi poden visualitzar les 57 propostes presentades en aquesta 23a edició i que opten als premis d’enguany. El web està programat perquè s’hi accedeixi des de qualsevol dispositiu i hi pot participar tothom.
 

El Premi de l'Opinió s’uneix als altres guardons de les categories arquitectura, interiors, exteriors i efímers atorgats pel Jurat, format per les arquitectes Maria Rubert de Ventós com a presidenta, i Eileen Joy Liebman i Marta Sequeira com a vocals. 

Enguany, arran de la situació generada per la declaració de l’estat d’alarma per la pandèmia de la COVID-19, la Junta Directiva de la Demarcació de Girona del COAC ha decidit ajornar fins a la tardor la presentació dels seleccionats i l’Acte de lliurament, així com la inauguració de l’exposició de les obres seleccionades i premiades. Les noves dates es donaran a conèixer més endavant.

Els Premis d’Arquitectura de les Comarques de Girona, convocats anualment des de 1997, han esdevingut un referent entre els professionals de l’arquitectura i la construcció així com per la ciutadania i els successius Jurats formats per arquitectes de reconegut prestigi, molts d’ells Premis Nacionals d’Arquitectura, i la participació dels RCR arquitectes, guardonats amb el Premi Pritzker 2017, han contribuït a donar a conèixer els Premis més enllà del seu territori.

Versió per a imprimirPDF version