Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general
dibuix Biblioteca

Nou servei de préstec sense desplaçament a la Biblioteca

Imatge: 
© Dibuix de l'arquitecte Antoni Morell
La Biblioteca del COAC a Barcelona ha incorporat un nou servei de préstec sense desplaçament per a l'enviament de llibres i revistes a casa o al despatx.

El servei està pensat per poder atendre les peticions fora de l'horari habitual de la Biblioteca que, tot i haver-se ampliat (actualment és de 9 a 17 h de dilluns a divendres, i de 9 a 15 h en horari d'estiu), no tothom pot venir a recollir els documents dins d'aquesta franja horària.

De moment, el servei està operatiu per a enviaments a la Demarcació de Barcelona, i per fer-ne ús només cal posar-se en contacte amb la Biblioteca a Barcelona, ja sigui per telèfon (933067821 – 933067805) o per correu electrònic (bibl.bcn@coac.net), per fer la comanda de reserva de documentació. 

Un cop feta la reserva, rebreu un correu de confirmació i es dipositaran els documents en préstec a la recepció de Plaça Nova. Podeu enviar un missatger per recollir-los (de 7.30 h fins a les 20 h) o bé demanar a la Biblioteca que us en sol·liciti un (les tarifes són de 5,50€ per a Barcelona ciutat i 8,50€ la resta del territori de la Demarcació).

 

16/06/2023
Tornar