Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general

IMPORT GENEVA: Cicle de conferències #03

Imatge: 
Torre Júlia. Fotografia: Nani Pujol, Adrià Goula.
Coincidint amb l’exposició IMPORT GENEVA, que es pot veure a la Demarcació de Tarragona del COAC del 29 d’octubre al 23 de desembre de 2015, s’ha programat un cicle de conferències amb l’objectiu de generar sinergies entre l’arquitectura catalana i la de Ginebra.

La tercera xerrada es farà el dijous 26 de novembre de 2015 a les 19.30h, i anirà a càrrec de Daniela Liengme (Import Geneva) + Ricard Galiana (Export Barcelona).

Veure programa de l'acte.

L’arquitecta Daniela Liengme ens parlarà de l’edifici d’habitatges “Minergie P. Cressy”, construït a la ciutat de suïssa de Bernex (2008-2011) conjuntament amb l’estudi Baillif-Loponte. Un projecte impulsat per la “Fondation pour le logement de la commune de Bernex”.

A continuació l’arquitecte Ricard Galiana ens parlarà de la seva obra més recent i també del projecte de la Torre Júlia, un edifici de 77 habitatges tutelats que va rebre el Premi Ciutat de Barcelona d’Arquitectura i Urbanisme el 2011, projectat conjuntament amb Pau Vidal i Sergi Pons.

Al finalitzar la xerrada es farà un sopar-col·loqui amb els conferenciants al restaurant Barhaus. Si esteu interessats en assistir-hi, us podeu adreçar a tarragona@coac.cat. Preu 18€.

Conferències del cicle:

Dijous 29 d’octubre de 2015
Francesco della Casa (Arquitecte Cantonal de Ginebra) + Nicola Regusci i Xavier Bustos (directors ccp i autors l’exposició). Més informació aquí.

Dijous 12 de novembre de 2015
Nicolas Monnerat - mpharchitectes (Import Geneva) + Arturo Frediani (Export Barcelona). Més informació aquí.

Dijous 26 de novembre de 2015
Daniela Liengme (Import Geneva) + Ricard Galiana (Export Barcelona). Més informació aquí.


Tots els actes compten amb el patrocini de l’empresa TECNOL, una companyia líder en la producció i comercialització de productes tècnics per al manteniment i la construcció.Versió per a imprimirPDF version