Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general
 • Torna el Tió de Nadal a la Casa Lluvià

  Des de la Demarcació de les Comarques Centrals del COAC, juntament amb la Intercol·legial, volem que la mainada gaudeixi al màxim de la màgia del Nadal. Per això, us animem a venir amb els vostres fills, nets o nebots a fer cagar el tió al pati de la Casa Lluvià.

  Demarcació: Comarques Centrals - Seu de Manresa
  Día: Dv, 22 desembre 18:00h a 20:30h

 • Els Palaus del Gattopardo

  Res en Luchino Visconti es casual. Un cineasta que col·loca roba d’època dins dels armaris per recolzar els actors en el seu treball de personatge, encara que la càmera no acabi filmant aquelles peces, és un director que escull molt bé les seves localitzacions i treballa sobre certeses.

  Demarcació: COAC
  Día: Dj, 21 desembre a les 18.30 h

 • Taller infantil 'Pampallugues de Nadal'

  Per desè any consecutiu, la Demarcació de Girona del COAC organitza el taller infantil ‘Pampallugues de Nadal’ per apropar l’arquitectura als infants durant les festes de Nadal construint el tradicional fanalet d’anar a esperar els Reis de l’Orient.

  Demarcació: Girona
  Día: Ds, 16 desembre 10 h

 • Domesticar la casa i el carrer - Conferència de Cierto Estudio

  Domesticar la casa i el carrer - Conferència de Cierto Estudio

  "Domesticar la casa i el carrer" és el leitmotiv que es repeteix en l'obra del jove estudi d'arquitectura Cierto Estudio, amb projectes que abasten des del disseny d'espais domèstics fins a la seva recent experiència de reurbanització del carrer de Consell de Cent, en ple centre de l'Eixample barceloní.

  Demarcació: Tarragona
  Día: Dm, 12 desembre A les 19:00 h

 • Joan Villoro, qui ha inspirat la iniciativa 'ArquiLlibres'

  ArquiLlibres: Dona una segona vida als llibres d’arquitectura!

  Els professionals de l’arquitectura tenim en els llibres uns grans aliats durant els anys d’estudi i d’exercici de la professió. Per promoure l’economia circular, des del COAC volem facilitar la reutilització d'aquests llibres i, a la vegada, contribuir a teixir una xarxa entre diferents generacions d’arquitectes.

  Demarcació: Barcelona
  Día: Dg, 03 desembre d'11 a 14 h

 • Conferència 'Els Tossols de Bosc de Tosca', a càrrec de Llorenç Planagumà

  El divendres 1 de desembre de 2023, a les 19 hores, la seu de la Delegació Garrotxa-Ripollès del COAC acull la conferència ‘Els Tossols del Bosc de Tosca’, a càrrec de Llorenç Planagumà, centrada en els tossols de la Zona Volcànica de la Garrotxa; unes morfologies que es localitzen damunt d'algunes colades de lava i que formen petits turons que han estat aprofitats històricament pels pobladors que hi han

  Demarcació: Girona - Delegació de la Garrotxa-Ripollès
  Día: Dv, 01 desembre 19 h

 • Presentació del llibre "Herramientas colaborativas para arquitecturas de cabecera"

  El dijous 30 de novembre a les 19:30 h, a la Sala d'actes del COAC Lleida, se celebrarà la presentació del llibre "Herramientas colaborativas para arquitecturas de cabecera", on intervindran:· Raül Avilla-Royo (Arquitectes de Capçalera)· Jordi Mitjans (Arqbag)· Ari Rodríguez Suñé (Coop. d'Era)· Ricard Grau (laBoqueria Taller)· Alejandra Mejón (MejonArquitectura)

  Demarcació: Lleida
  Día: Dj, 30 novembre 19:30h

 • CANCEL·LAT! Campus Professional amb LedsC4: Projectes lumínics

  La Demarcació de les Comarques Centrals del COAC organitza, juntament amb l'equip de Màrqueting i el departament de Projectes Lumínics de l'empresa LedsC4, una Jornada Professional adreçada als arquitectes i professionals del sector de la construcció, on es parlarà sobre la millor il·luminació segons la funcionalitat i tipologia de cada espai, per tal que els professionals la puguin aplicar als seus projectes.

  Demarcació: Comarques Centrals - Seu de Manresa
  Día: Dj, 30 novembre De 17:00h a 19:00h

 • Associació Intercol·legial de Col·legis Professionals de Catalunya

  Acte de Presentació del Decàleg Intercol·legial de Compromisos en l’àmbit de la Discapacitat

  L'Associació Intercol·legial de Col·legis Professionals de Catalunya, a través del seu Grup de Treball sobre Discapacitat, ha elaborat un Decàleg Intercol·legial de Compromisos en l’àmbit de la Discapacitat amb l’objectiu de promoure accions i programes que impulsin la plena inclusió de les persones amb qualsevol tipus de discapacitat en el món col·legial i professional.

  Demarcació: COAC
  Día: Dc, 29 novembre 18 h

Pàgines