Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general
 • Fira de l'Energia i la Construcció Sostenible

  El COAC col·labora amb la Fira de l'Energia i la Construcció Sostenible

  La Demarcació de les Comarques Centrals del Col·legi d'Arquitectes col·labora amb la Fira de l'Energia i la Construcció Sostenible (FECS), que es celebra al Recinte firal El Sucre de Vic els dies 16, 17 i 18 de febrer de 2023.La Fira està adreçada a empreses i ciutadania, amb l'objectiu de promoure la utilització d’energies renovables i la bioconstrucció.A banda de l’espai expositiu, comptarà amb

  Demarcació: Comarques Centrals
  Des de: Dj, 16 febrer - Fins: Ds, 18 febrer

 • Cultura material. El vidre, un material en re-evolució

  La segona sessió del cicle ‘Cultura Material’ pretén reflexionar sobre com la tècnica de fabricació de diferents materials presents a l’arquitectura s’adapta a les noves tecnologies preservant la tradició. Es parlarà, per tant, de com es manté i alhora evoluciona la fabricació de rajoles, vidre, fusta i ceràmica.

  Demarcació: Barcelona
  Día: Dj, 16 febrer 18.30 h

 • Presentació de l'estudi 'Identificació de les tipologies edificatòries i de solucions energètiques de les comarques gironines'

  El dimecres 15 de febrer, a les 18 hores, l'Aula Magna de la Casa de Cultura de Girona acull la presentació de l'estudi 'Identificació de les tipologies edificatòries i de solucions energètiques de les comarques gironines', a càrrec de Joaquim Arcas Abella, doctor arquitecte i soci fundador de la Cooperativa Cíclica [space - community - ecology], encarregada d'elaborar aquest treball promogut per la Diputació de Girona i l’O

  Demarcació: Girona
  Día: Dc, 15 febrer 18 h

 • Fundación Arquia

  Presentació del llibre "La metamorfosis sintètica de la costa"

  El proper 15 de febrer a les 18.30 h tindrà lloc la presentació del llibre "La metamorfosis sintètica de la costa"⁣, amb la participació de Josep Bohigas, arquitecte i director de Barcelona Regional,  Zaida Muxí, arquitecta i urbanista; Yolanda Ortega, arquitecta, gestió cultural i editorial  i Miriam Garcia, arquitecta i paisatgista, autora del llibre.

  Demarcació: COAC
  Día: Dc, 15 febrer de 18:30 a 20:30 h

 • Programa conferència “El valor social de la rehabilitació d’edificis. El cas de Bellvitge Green 2030”

  El proper 14 de febrer, a les 12 h, es durà a terme la conferència "El valor de la rehabilitació d'edificis. El cas Bellvitge Green 2030", organitzat per la Càtedra d'habitatge digne i sostenible de la UPF-BSM.

  Demarcació: Barcelona
  Día: Dm, 14 febrer 12 h

 • L'hivern es fa llarg i volem animar l'ambient: vine a La Festiva!

  La Festiva és una celebració diferent i disruptiva oberta a tothom, impulsada pel Grup Obert de Dones Arquitectes. No és ni una gran gresca ni una taula rodona… sinó un espai on atrevir-se a esborrar llocs comuns i un llenguatge indesxifrable. Us hi esperem per compartir una estona de debat acompanyada d’un espai de networking i un pica-pica amenitzat amb música de Les Bobardis.

  Demarcació: Barcelona
  Día: Dj, 09 febrer 18 h

 • 'LA TECTÓNICA DEL TIEMPO' (Artigues & Sanabria, Planas, Gallego)

  El dijous, 9 de febrer de 2023, a les 19.30 h, tindrà lloc a la Sala d’actes de la Demarcació de Lleida la presentació de la publicació La Tectónica del tiempo.

  Demarcació: Lleida
  Día: Dj, 09 febrer 19.30h

 • Conferència 'Per què estudis i no oficines?', a càrrec de Sílvia Garcia Camps

  El divendres 3 de febrer, a les 19 hores, s'inaugura l'exposició “Domestic Workspaces” amb la conferència Per què estudis i no oficines?, a càrrec de l'arquitecta i il·lustradora Sílvia Garcia Camps, autora de la mostra, en la qual farà un breu repàs històric des dels tallers dels mestres d'obres fins a les actuals oficines, tot observant quins canvis s'han produït i com han afectat la concepció de la professió, parlant del dibuix com a eina

  Demarcació: Girona - Delegació de la Garrotxa-Ripollès
  Día: Dv, 03 febrer 19 h

 • Cape Cod Modernism and Cadaques Connections, a càrrec de Peter McMahon

  El dijous 2 de febrer, a les 19.00 h, la sala Rafael Masó de la Demarcació de Girona del COAC acull la conferència ‘Cape Cod Modernism and Cadaques Connections’, a càrrec de l’arquitecte nord-americà Peter McMahon. La conferència serà en anglès.

  Demarcació: Girona
  Día: Dj, 02 febrer 19 h

Pàgines