Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general
 • Fonaments de Futur: Presentació de "Dos Edificios en Mataró"

  Presentació del llibre ‘2 edificios en Mataró. Dos vías para la sostenibilidad en arquitectura’ de Lluís Grau i Molist a càrrec del propi autor, de l’autor del pròleg, Josep Ma Montaner, de Jaume Carné i la presidenta de la demarcació de Barcelona, Sandra Bestraten.

  Demarcació: Barcelona
  Día: Dm, 20 juny a les 18.30 h

 • Presentació del llibre "Ética para desconfiados"

  Sota el lema “Filososfia essencial per a no sentir-se sol, ser autosuficient i lliure”, la periodista Olga Viza i l’autor David Pastor Vico presenten el llibre ‘Ética para desconfiados’ (Editorial Ariel, 2023). Participa també l’arquitecte Jordi Ludevid.

  Demarcació: Barcelona
  Día: Dj, 15 juny a les 18.30 h

 • ArquiVolta Ebre: Les Cases de l'Escola

  Atenent la magnífica resposta dels assistents a la passada edició de l’Arquitectour, activitat amb què a la Demarcació de l'Ebre commemorem el Dia Mundial de l'Arquitectura, tornem a convocar aquesta activitat per al diumenge 11 de juny, sota el títol LES CASES DE L’ESCOLA.

  Demarcació: Ebre
  Día: Dg, 11 juny de 10 a 13 h

 • Arquivolta Girona. El patrimoni industrial vora riu del Ripollès

  La Delegació Garrotxa-Ripollès del COAC organitza, el dissabte 10 de juny, a les 9.30 h, l’Arquivolta Girona: el patrimoni vora riu del Ripollès. En aquesta ocasió, la ruta arquitectònica inclourà l’escola Doctor Robert de Camprodon, i la Colònia Llaudet de Sant Joan de les Abadesses. Escola Dr. Robert. Camprodon

  Demarcació: Girona - Delegació de la Garrotxa-Ripollès
  Día: Ds, 10 juny De 9.30 a 14 h

 • Escola Industrial

  Festa d'Arquitectura de l'Eixample: Redescobrim el recinte de l'Escola Industrial

  A l’interior del Paranimf de l’Escola Industrial, tot just rehabilitat el 2020 per la Diputació de Barcelona, entrarem a les arrels d’aquest conjunt, així com als reptes de futur de la Industrial+. Igual que l’arquitecte Rafael Guastavino fa gairebé un segle va innovar amb la construcció de la volta catalana, descobrirem com arquitectes catalans segueixen portant la ceràmica als seus límits estructurals i artístics, que segueixen trencant totes les fronteres.

  Demarcació: Barcelona
  Día: Ds, 10 juny d'11 a 14h

 • Festa d'Arquitectes 2023

  Vine i viu el COAC! Festa d'Arquitectes 2023

  El proper divendres 9 de juny, a partir de les 17.30 h, tens una cita al COAC Barcelona (Plaça Nova, 5). Arriba la #FestaArquitectes2023! Sota el lema Vine i Viu el COAC, la Festa Patronal de la Demarcació de Barcelona torna enguany amb força. T'hi esperem per descobrir els nous espais renovats de la seu, amb música en directe, DJ, sopar, visites arquitectòniques, taller de Kapla per als infants i molt més!

  Demarcació: Barcelona
  Día: Dv, 09 juny A partir de les 17.30

 • "Ciutats mitjanes d'Espanya. Urbanització i polítiques urbanístiques (1979-2019)"

  Presentació del llibre "Ciutats mitjanes d'Espanya. Urbanització i polítiques urbanístiques (1979-2019)"

  La seu de Manresa del COAC acull la presentació del llibre “Ciudades medias de España. Urbanización y políticas urbanísticas (1979-2019)”.

  Demarcació: Comarques Centrals - Seu de Manresa
  Día: Dj, 08 juny Dijous 8 de juny a les 19:00 h

 • XXVIè Torneig de Golf d'Arquitectes de Catalunya

  Des de 1995, el Club de Golf Arquitectes Catalunya organitza, coincidint amb la Festa Patronal del nostre sector professional, el Torneig de Golf d’Arquitectes de Catalunya, que enguany arriba a la seva 26a edició.

  Demarcació: COAC
  Día: Dc, 07 juny de 8 a 17h

 • Unboxing The Library. Hàbitat cooperatiu

  Continuen el cicle ‘Unboxing the library. Una mirada sobre els fons de la Biblioteca’, l’activitat impulsada per la Biblioteca del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya per tal de donar major visibilitat a la riquesa bibliogràfica que custodia.

  Demarcació: COAC
  Día: Dm, 06 juny A les 19.30 h

Pàgines