Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general
 • L'Hora del Pati amb Meritxell Inaraja

  La Demarcació de les Comarques Centrals del Col·legi d'Arquitectes de Catalunya organitza novament "L'hora del Pati" a la seu del COAC de Manresa. La Casa Lluvià acollirà l'arquitecta Meritxell Inaraja per presentar la proposta de rehabilitació de la fàbrica l'Anònima de Manresa. 

  Demarcació: Comarques Centrals
  Día: Dj, 11 juliol A partir de les 18h

 • RCR BUNKA. Programa Obert: La recerca col·lectiva d’un nou model productiu. Carles Oliver Barceló

  El COAC col·labora, a través de la Delegació de la Garrotxa-Ripollès, en l'organització del projecte RCR BUNKA. PROGRAMA OBERT, que acompanya l'RCR Summer Workshop, el taller internacional que cada estiu organitzen RCR Arquitectes i RCR BUNKA Fundació Privada. L'univers de la creativitat compartida

  Demarcació: COAC
  Día: Dj, 04 juliol 19 h

 • Intercol·legial Tècnica del Vallès

  Visita tècnica guiada al Centre de Control i Operacions (CCiO) d'Aigües Sabadell

  La Intercol·legial Tècnica del Vallès organitza, el pròxim dimecres 3 de juliol a les 10 h, una visita tècnica guiada al Centre de Control i Operacions (CCiO) d'Aigües Sabadell, que és el lloc des d'on es telecontrola, les 24 hores i els 365 dies de l'any, el sistema de subministrament d'aigua de Sabadell, el 'cervell' de la Companyia. El guiatge anirà a càrrec del personal tècnic del mateix centre.

  Demarcació: Barcelona - Delegació del Vallès
  Día: Dc, 03 juliol A les 10 h

 • Taula rodona: Es pot viure en un edifici patrimonial?

  La Demarcació de les Comarques Centrals del COAC participa en el cicle El Modernisme a Igualada amb una taula rodona titulada "Es pot viure en un edifici patrimonial?".

  Demarcació: Comarques Centrals
  Día: Dm, 02 juliol A les 19:00 h

 • RCR BUNKA. Programa Obert: Bleda i Rosa. Llocs Comuns

  El COAC col·labora, a través de la Delegació de la Garrotxa-Ripollès, en l'organització del projecte RCR BUNKA. PROGRAMA OBERT, que acompanya l'RCR Summer Workshop, el taller internacional que cada estiu organitzen RCR Arquitectes i RCR BUNKA Fundació Privada. L'univers de la creativitat compartida

  Demarcació: COAC
  Día: Dm, 02 juliol 19 h

 • Síntesis Arquitectòniques 2024. Espai Núvol: una tesi sobre les atmosferes de RCR arquitectes, a càrrec de Jaume Prat

  La tercera i última sessió del cicle Síntesis Arquitectòniques 2024 anirà a càrrec de Jaume Prat Ortells, el qual presentarà la tesi doctoral Espai Núvol: una tesi sobre les atmosferes de RCR arquitectes, el divendres 28 de juny a la seu de la Delegació Garrotxa-Ripollès. L’autor va començar a fer aquesta tesi doctoral sobre RCR Arquitectes abans de saber que l’est

  Demarcació: Girona - Delegació de la Garrotxa-Ripollès
  Día: Dv, 28 juny 19 h

 • Rehabilitació de les Adoberies de Vic

  La Demarcació de les Comarques Centrals del Col·legi d'Arquitectes de Catalunya, amb la col·laboració de l'Ajuntament de Vic, organitza el divendres 28 de juny a les 18 h, una xerrada sobre la rehabilitació de les Adoberies de Vic, a càrrec d’Elisenda Foradada i Mireia Noguera, arquitectes municipals de Vic i redactores del projecte.

  Demarcació: Comarques Centrals - Seu de Vic
  Día: Dv, 28 juny A les 18 h

 • Nous contenidors d'art a Noruega

  Noruega ha dut a terme una modernització radical dels seus museus.

  Demarcació: COAC
  Día: Dj, 27 juny a les 19 h

 • Trobada de Sant Pere. Viure amb l'aigua. Taller internacional Wave, a càrrec de Miquel Peiro

  La Delegació Alt Empordà del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya celebra la tradicional Trobada de Sant Pere amb la conferència “Viure amb l’aigua. Taller internacional Wave”, a càrrec de Miquel Peiro, del taller d'arquitectura bordas+peiro.

  Demarcació: Girona - Delegació de l'Alt Empordà
  Día: Dj, 27 juny 19 h

Pàgines