Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general
 • Els Palaus del Gattopardo

  Res en Luchino Visconti es casual. Un cineasta que col·loca roba d’època dins dels armaris per recolzar els actors en el seu treball de personatge, encara que la càmera no acabi filmant aquelles peces, és un director que escull molt bé les seves localitzacions i treballa sobre certeses.

  Demarcació: COAC
  Día: Dj, 21 desembre a les 18.30 h

 • Taller infantil 'Pampallugues de Nadal'

  Per desè any consecutiu, la Demarcació de Girona del COAC organitza el taller infantil ‘Pampallugues de Nadal’ per apropar l’arquitectura als infants durant les festes de Nadal construint el tradicional fanalet d’anar a esperar els Reis de l’Orient.

  Demarcació: Girona
  Día: Ds, 16 desembre 10 h

 • Domesticar la casa i el carrer - Conferència de Cierto Estudio

  Domesticar la casa i el carrer - Conferència de Cierto Estudio

  "Domesticar la casa i el carrer" és el leitmotiv que es repeteix en l'obra del jove estudi d'arquitectura Cierto Estudio, amb projectes que abasten des del disseny d'espais domèstics fins a la seva recent experiència de reurbanització del carrer de Consell de Cent, en ple centre de l'Eixample barceloní.

  Demarcació: Tarragona
  Día: Dm, 12 desembre A les 19:00 h

 • Exposició 'Viure en Comunitat en les cooperatives d’habitatge'

  La sala d’exposicions Pia Almoina de la Demarcació de Girona del COAC acull del 4 de desembre de 2023 al 14 de gener de 2024, l’exposició ‘Viure en comunitat en les cooperatives d’habitatge’, en la qual es recullen 19 experiències d’habitatge cooperatiu en cessió d’ús que ja estan en marxa a Barcelona.

  Demarcació: Girona
  Des de: Dll, 04 desembre - Fins: Dg, 14 gener

 • Exposició: Llum interior

  La seu del COAC a Vic acollirà l’exposició “Llum interior”, una mostra del projecte OBAC de l’arquitecte Martí Campabadal, amb la col·laboració d'Àlex García.Obac neix el febrer del 2021, en ple context postpandèmic, quan dos amics comencen a donar forma al projecte a partir d'una impressora 3D i el primer disseny d'un llum que sorgeix fruit d’una barreja de curiositat i necessitat.

  Demarcació: Comarques Centrals - Seu de Vic
  Des de: Dll, 04 desembre - Fins: Dll, 08 gener

 • Joan Villoro, qui ha inspirat la iniciativa 'ArquiLlibres'

  ArquiLlibres: Dona una segona vida als llibres d’arquitectura!

  Els professionals de l’arquitectura tenim en els llibres uns grans aliats durant els anys d’estudi i d’exercici de la professió. Per promoure l’economia circular, des del COAC volem facilitar la reutilització d'aquests llibres i, a la vegada, contribuir a teixir una xarxa entre diferents generacions d’arquitectes.

  Demarcació: Barcelona
  Día: Dg, 03 desembre d'11 a 14 h

 • Conferència 'Els Tossols de Bosc de Tosca', a càrrec de Llorenç Planagumà

  El divendres 1 de desembre de 2023, a les 19 hores, la seu de la Delegació Garrotxa-Ripollès del COAC acull la conferència ‘Els Tossols del Bosc de Tosca’, a càrrec de Llorenç Planagumà, centrada en els tossols de la Zona Volcànica de la Garrotxa; unes morfologies que es localitzen damunt d'algunes colades de lava i que formen petits turons que han estat aprofitats històricament pels pobladors que hi han

  Demarcació: Girona - Delegació de la Garrotxa-Ripollès
  Día: Dv, 01 desembre 19 h

 • MIRADES: Indústries Fluvials. L'aigua com a energia.

  La segona exposició del cicle MIRADES, dedicat enguany a l'Aigua, presenta a la seu de Manresa de la Demarcació de les Comarques Centrals una vintena d'imatges de la fotògrafa Judith Casas, que mostren un recorregut per les indústries fluvials i com l'aigua ha portat i porta identitat al territori.

  Demarcació: Comarques Centrals - Seu de Manresa
  Des de: Dv, 01 desembre - Fins: Ds, 16 desembre

 • Cicle Next Generation: Visita a la Casa Golferichs

  Durant el mes de novembre, i aprofitant les Trobades d’Arquitectura de Proximitat, la Demarcació de Barcelona del COAC inicia un cicle de visites guiades per posar en valor la rehabilitació energètica i la construcció sostenible en projectes de rehabilitació i obra nova.

  Demarcació: Barcelona
  Día: Dv, 01 desembre de 18 a 19.30h

Pàgines