Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general
 • KAPLA. CONSTRUCCIÓ A GRAN ESCALA

  Tallers de construcció a gran escala, mitjançant el joc Kapla, amb el qual es podran fer grans construccions sorprenents de 1000 peces de fusta per a construir edificis emblemàtics de la ciutat, tot treballant la geometria de l’espai i la coordinació de moviments. Els tallers es duran a terme els dies 28, 29 i 30 de desembre d'11 a 13 h (tenen una durada de dues hores).

  Demarcació: Barcelona
  Des de: Dc, 28 desembre - Fins: Dv, 30 desembre

 • LA CÚPULA DE LEONARDO

  Taller de cúpules autosostenibles. A partir de peces de fusta dissenyades especialment, es podran construir diverses estructures d’uns 4 metres de diàmetre sense cap element d’unió.Els tallers es duran a terme els dies 22 i 23 de desembre, i tenen una durada de dues hores i mitja.Edat recomanada de 6 a 12 anys.

  Demarcació: Barcelona
  Des de: Dj, 22 desembre - Fins: Dv, 23 desembre

 • REFUGIS URBANS

  Un taller que vol centrar l’atenció al micro-món de la vegetació de les ciutats per mitjà de la construcció, la fotografia i el dibuix.

  Demarcació: Barcelona
  Des de: Dj, 22 desembre - Fins: Dv, 23 desembre

 • Taller infantil 'Pampallugues de Nadal'

  Estimades nenes, estimats nens, el dissabte 17 de desembre, a les 10 h, us convidem un any més al taller Pampallugues de Nadal de la Demarcació de Girona del COAC per elaborar el fanalet més màgic de les festes de Nadal!

  Demarcació: Girona
  Día: Ds, 17 desembre 10 h

 • PAPEREJANT. CREAR JUGANT AMB EL PAPER

  Tallers de papiroflèxia per estimular a l’infant en els processos de creativitat, imaginació, desenvolupament de l’habilitat manual i creació de conceptes geomètrics i de composició, treball en grup i, sobretot, diversió. 

  Demarcació: Barcelona
  Día: Ds, 17 desembre de 10.30h a 13 h i de 16h a 18.30 h

 • Delegació Garrotxa-Ripollès del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya: 25 anys traient el nas. Bartomeu Agustí Vergés i la Suïssa que no va ser

  En el marc de la commemoració dels 25 anys de la Delegació Garrotxa-Ripollès del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya, el divendres 16 de desembre, a les 19 hores, tindrà lloc a la nova seu de la delegació ubicada a la Casa Serra la conferència Bartomeu Agustí Vergés i la Suïssa que no va ser, a càrrec d'Anna Bonfill Plana, cap de l’àrea Arxiu Municipal d’Olot, i Joan Falgueras Font, arquitec

  Demarcació: Girona - Delegació de la Garrotxa-Ripollès
  Día: Dv, 16 desembre 19 h

 • Gaudí en Madrid. Ciclo de mesas. Madrid, abril-mayo de 2002 (reedición)

  Presentació del llibre "Gaudí en Madrid. Ciclo de mesas. Madrid, abril-mayo de 2002 (reedición)"

  El dimarts 13 de desembre de 2022, a les 19:30 h, tindrem l’oportunitat d’escoltar la presentació del llibre "Gaudí en Madrid. Ciclo de mesas. Madrid, abril-mayo de 2002 (reedición)". Una presentació presencial, on intervindrà Ignacio Buqueras, promotor del llibre, Jordi Romera, president de la Demarcació de Tarragona del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya, Jaume Costa Pallejà, arquitecte i Mn. Antonio Martínez Subías, historiador.

  Demarcació: Tarragona
  Día: Dm, 13 desembre 19:30 h

 • Exposició XII Biennal Alejandro de la Sota

  XII Biennal Alejandro de la Sota, a Tarragona

  L'exposició de la XII BIENNAL ALEJANDRO DE LA SOTA - MOSTRA D'ARQUITECTURA DE TARRAGONA mostra els projectes presentats en aquest certamen que té com a objectiu distingir les obres més significatives que s'han construït en el bienni 2019-2020 en l'àmbit territorial de la Demarcació (comarques de l'Alt Camp, el Baix Camp, el Baix P

  Demarcació: Tarragona
  Des de: Dm, 13 desembre - Fins: Dv, 13 gener

 • Cicle MARQ 2022/2023. 'Patrimoni emocional', a càrrec d'Eva Prats

  El dimarts 13 de desembre, a les 16.30 h, la sala Rafael Masó de la Demarcació de Girona del COAC, acull la cinquena i darrera sessió del cicle MARQ 2022/2023 amb la conferència ‘Patrimoni emocional’, a càrrec de l’arquitecta Eva Prats del despatx Flores & Prats Arquitectes.

  Demarcació: Girona
  Día: Dm, 13 desembre 16.30 h

Pàgines