Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general
 • Exposició: "La Pia Almoina de Girona"

  Exposició: "La Pia Almoina de Girona"

  El dijous 11 de juliol, a les 19.30 h, s’obre al públic la nova exposició permanent que dóna a conèixer la història de l’edifici de la Pia Almoina de Girona, seu actual de la Demarcació de Girona del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya (COAC). 

  Demarcació: Girona
  Des de: Dj, 11 juliol - Fins: Dc, 31 desembre

 • Exposició 'Masó Dibuixos'

  Del 23 de maig al 3 de novembre de 2024, la Casa Masó de Girona presenta l'exposició antològica “Masó. Dibuixos” en la qual s'hi pot veure una selecció dels millors dibuixos de Rafael Masó (1880-1935) amb la intenció de donar a conèixer el vessant més artístic i creatiu de l’obra de l’arquitecte. La selecció, d’un centenar de documents, inclou des de grans dibuixos fins a petits blocs de notes amb apunts, croquis i esbossos.

  Demarcació: Girona
  Des de: Dj, 23 maig - Fins: Dg, 03 novembre

 • Exposició 'Obres guardonades i seleccionades dels Premis d'Arquitectura de les Comarques de Girona 2024'

  Del 7 de juny al 15 de setembre de 2024, lLa sala Pia Almoina de la Demarcació de Girona del COAC acull l'exposició de les obres guardonades i seleccionades dels Premis d'Arquitectura de les Comarques de Girona 2024 – 26a edició.

  Demarcació: Girona
  Des de: Dv, 07 juny - Fins: Dg, 15 setembre

 • Exposició: El llegat de Domènech i Montaner

  La Demarcació de les Comarques Centrals del COAC acull part del llegat de Lluís Domènech i Montaner (1849-1923), que es conserva a l’Arxiu del COAC des de l’any 2000 i que és representatiu d’una època caracteritzada per l’àmplia presència cultural pública dels arquitectes, entre els quals Domènech i Montaner destaca per la seva transversalitat disciplinar, expressada en la pràctica de l’arquitectura, la política, l’heràldica i l’art romànic

  Demarcació: Comarques Centrals - Seu de Manresa
  Des de: Dv, 07 juny - Fins: Ds, 13 juliol

 • Quatre instal·lacions efímeres dels Premis d’Arquitectura de les Comarques de Girona 2024

  Del 23 de maig al 7 de juliol, quatre muntatges temporals ubicats en espais estratègics de les ciutats de Figueres (Plaça de l’Ajuntament), Girona (Plaça de la Independència), Olot (Plaça 1 d’octubre) i Banyoles (Parc de la Muralla), permeten veure els 24 projectes que han passat la fase de seleccionats en la 26a edició dels Premis d’Arquitectura de les Comarques de Girona, els quals englobe

  Demarcació: Girona
  Des de: Dj, 23 maig - Fins: Dg, 07 juliol

 • Exposició 'Viure amb l'aigua'. Projectes del workshop internacional WAVE

  La Delegació de l'Alt Empordà del COAC acull l'exposició 'Viure amb l'aigua', comissariada pels arquitectes Anna Maria Bordas i Miquel Peiró. Aquesta exposició mostra els treballs fets pel taller liderat per bordas+peiro en el marc del Workshop internacional WAVE, organitzat per l'Instituto Universitario Architettura Venezia (IUAV) al juliol de 2023.

  Demarcació: Girona - Delegació de l'Alt Empordà
  Des de: Dm, 07 maig - Fins: Dll, 01 juliol

 • Exposició: Mirades. Paisatges íntims

  Conferència inaugural a càrrec de Carles Sánchez: dijous, 22 de febrer de 2024, a les 19 hores

  Demarcació: Girona
  Des de: Dj, 22 febrer - Fins: Dg, 30 juny

 • Exposició de la 4a edició de la Mostra d'Arquitectura de Barcelona

  El proper 16 de maig a les 18.30h tindrà lloc, a l'espai Picasso de la seu de Plaça Nova a Barcelona, la inauguració de l'exposició de la 4a edició de la Mostra d'Arquitectura de Barcelona, la qual presenta totes les obres i treballa presentats en aquesta edició del certamen.

  Demarcació: Barcelona
  Des de: Dj, 16 maig - Fins: Dj, 20 juny

 • La Delegació del Vallès reivindica la vessant cultural de l’arquitectura en el marc de la Capitalitat de la Cultura Catalana de Sabadell

  La Delegació del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya al Vallès se suma a la Capitalitat de la Cultura Catalana de Sabadell aquest 2024 amb un programa d’actes per apropar l’arquitectura a la ciutadania.El programa s’anomena ‘Arquitectura en públic’ i constarà d’activitats obertes a la ciutadania per tal de donar a conèixer i posar en valor l’arquitectura i reivindicar-ne la vessant cultural i de servei.

  Demarcació: Barcelona - Delegació del Vallès
  Des de: Dm, 21 maig - Fins: Dm, 11 juny

Pàgines