Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general
 • Exposició: "La Pia Almoina de Girona"

  Exposició: "La Pia Almoina de Girona"

  El dijous 11 de juliol, a les 19.30 h, s’obre al públic la nova exposició permanent que dóna a conèixer la història de l’edifici de la Pia Almoina de Girona, seu actual de la Demarcació de Girona del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya (COAC). 

  Demarcació: Girona
  Des de: Dj, 11 juliol - Fins: Dc, 31 desembre

 • La Seu de Manresa, 700 anys. De Berenguer de Montagut a Gaudí

  La mostra té el seu origen en les modelitzacions en 3D de l’evolució constructiva que Fermí Bataller va crear per al documental La Seu de Manresa, set segles de vida, que també es pot veure a la mateixa sala. Mitjançant la tecnologia d’impressió 3D, s’han realitzat maquetes de les diferents èpoques constructives de la Seu de Manresa, des de l’església romànica del segle XII, fins a la basílica actual.

  Demarcació: Comarques Centrals
  Des de: Dm, 24 gener - Fins: Dc, 24 gener

 • Exposició: Obres premiades en els Premis d'Arquitectura de les Comarques de Girona 2023 - 25a edició

  La Delegació de l’Alt Empordà del COAC acull fins al 7 de gener de 2024, l'exposició de les obres premiades de la 25a edició dels Premis d'Arquitectura de les Comarques de Girona 2023.

  Demarcació: Girona - Delegació de l'Alt Empordà
  Des de: Dm, 19 setembre - Fins: Dg, 07 gener

 • Exposició "Francesc Català-Roca. Arquitectura sense pedigrí"

  Exposició de la sèrie COL·LECCIÓ per commemorar el centenari del naixement del fotògraf Francesc Català-Roca, el fons del qual està dipositat a l’Arxiu Històric del COAC.

  Demarcació: Ebre
  Des de: Dll, 02 octubre - Fins: Dg, 31 desembre

 • 50 anys d'arquitectura. 1973-2023

  En el marc de la commemoració patronal, s’inaugura una exposició digital que recull una mostra de treballs d’alguns dels companys arquitectes que l’any 2023 han celebrat els seus cinquanta anys de col·legiació.

  Demarcació: COAC
  Des de: Dj, 29 juny - Fins: Dg, 31 desembre

 • Exposició 'Francesc Català-Roca. Arquitectura sense pedigrí', a Girona

  La sala d'exposicions Pia Almoina de la Demarcació de Girona del COAC acull, fins el 10 de desembre, la itinerància de la mostra ‘Francesc Català-Roca. Arquitectura sense pedigrí’ que s'endinsa en les arquitectures anònimes anteriors a la Revolució Industrial que el fotògraf Francesc Català-Roca va captar en els nombrosos viatges a Espanya que va realitza, les quals van servir, també, per il·lustrar guies regionals.

  Demarcació: Girona
  Des de: Dj, 28 setembre - Fins: Dg, 10 desembre

 • Exposició ‘25 edicions dels Premis d’Arquitectura de les Comarques de Girona’

  Del 2 de juny fins al 10 de desembre, la sala La Cova acull una exposició que presenta les 156 obres premiades en els Premis d'Arquitectura de les Comarques de Girona des del 1997 fins a l'actualitat. Les obres estan organitzades per any i s'inclouen informacions sobre el jurat que les va premiar, així com el títol, els autors i el premi corresponent. Cal destacar que l'any 2023 és l'únic que incorpora tots els seleccionats.

  Demarcació: Girona
  Des de: Dv, 02 juny - Fins: Dg, 10 desembre

 • Mirades fotogràfiques: L'aiga com a modeladora del paisatge

  Exposició de la sèrie COL·LECCIÓ amb material fotogràfic de l’Arxiu Històric del COAC.La mostra, la primera del Cicle Mirades, dedicat enguany a l’AIGUA, integra una vintena d’imatges del fotògraf Mariano Cebolla i ofereix una mirada d’aquest element natural i com aquest, tal com el títol indica, modela el paisatge de les Terres de l’Ebre.

  Demarcació: Ebre
  Des de: Dj, 28 setembre - Fins: Dv, 03 novembre

 • AMB | IMPSOL | AxA

  Exposició: Paisatges Habitacionals

  La Delegació del Vallès del COAC acull, fins al 3 de novembre, l’exposició ‘Paisatges Habitacionals. Una mirada inclusiva i projectiva a l’habitatge col·lectiu a Catalunya’.La mostra desenvolupa els conceptes tractats en la publicació homònima, projecte editorial que relata un paisatge vist des de la comprensió lògica de l’habitar, una mirada inclusiva i projectiva a l’habitatge col·lectiu.

  Demarcació: Barcelona - Delegació del Vallès
  Des de: Dll, 25 setembre - Fins: Dv, 03 novembre

Pàgines